Ljubav zaljubljeni srce muvanje par
Shutterstock
Ljubav zaljubljeni srce muvanje par

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Bumerang muškarac novi je pojam u svetu ljubavnih odnosa. To je onaj muškarac koji vam se javlja, poziva vas na "dejt", a čim stvari krenu malo ozbiljnije - nestane.

Bilo bi pošteno da sve ostane na tome, ali oni imaju običaj da se vrate i ponovo odlaze čim im postane dosadno. Činjenica je da s njima nikada nećete imati nešto ozbiljno, a evo kako ih prepoznati.

Oni ustvari većinu vremena žele samo s*ks. Ne mogu ostvariti ozbiljnu vezu, pa vas zovu kada im treba malo zabave. U redu je ako i vi želite takav odnos, ali oni su uglavnom toliko sebični da ni taj intimni čin s njima nije neki užitak jer gledaju isključivo sebe i svoj orgazam. Bitno im je da dobiju ono što žele.

ljubav, srce, veza

shutterstock

 Foto: shutterstock

Bumerang muškarci su jako nezreli i često ih se uspoređuje sa srednjoškolcima. Oni ne znaju za poštovanje žena, pružanje podrške i ljubavi. Uglavnom iskorištavaju devojku par nedelja ili meseci, sve dok ne nađu novu "žrtvu".

Konstantnim javljanjem i vraćanjem pružaju vam nadu da im je ipak stalo i da će možda, jednog dana, biti nešto ozbiljno od vas dvoje - to se zove manipulacija. Shvatite, ovakvi muškarci samo su gubitak vremena. Nemate ništa od toga da s njima ulazite u razgovore, da se otvarate i upoznajete.