UROĐEN TALENAT ILI VEŽBA Šta podrazumeva biti dobar u krevetu?

Postoji li dobar ili loš ljubavnik

seks
Foto: Shutterstock

Najčešća zabluda koja se odnosi na seks jeste upravo termin "dobar u krevetu". 

Pa, da pojasnimo, iz ženskog ugla, šta to čini dobrog ljubavnika.

Prvo da razjasnimo, seks je priroda i primarna ljudska potreba i nauka je to determinisala. Jednaku potrebu sa psihološkog aspekta imaju pripadnici oba pola. 

seks
Foto: Shutterstock

Drugo, seks je čin koji iziskuje dva bića spremna da se prepuste užitku. Ipak, ovde nailazimo na rasplet ove teme, a reč je ispunjavanju očekivanja.

Dakle, ne uživamo svi jednako u istim stvarima, a stvar senzibiliteta i empatije je dominantan faktor u cilju da dobijete titulu dobrog ljubavnika.

mačo
Foto: Shutterstock

Apetiti, požuda, način pristupa, su samo deo prirodnog procesa, ali sve što se veštački i prisilno pospešuje ima za rezultat debakl. 

Žene imaju istančan instikt i vrlo brzo će vas raskrinkati u onome što ne dolazi prirodom volje. Dok se stvari odvijaju spontano, s iskrenim osećajem uživanja, nema bojazni da podbacite.

seks
Foto: Shutterstock

U tom slučaju, ni veličina vaše "alatke" neće biti od značaja, prepustite se svim osećajima koji vas obuzimaju, maštajte i improvizujte, sprovodite vaše ideje u dela i ako ste pronašli odgovarajućeg partnera u tom činu iskrenosti i opuštanja, to vas čini dobrim ljubavnicima, zapravo dobrim spojem.

seks
 Foto: Shutterstock

Da razbijemo iluzije, dobar ljubavnik ne postoji! 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi