Intimniji seks
Shutterstock
Intimniji seks

Shutterstock

Intimniji seks, Foto: Shutterstock

U slučaju da niste primijetili, internet je u poslednje vreme postao ekstra zabavno mesto. Štaviše, ljudima je toliko dosadno da u poslednje vreme dele svoja iskustva po pitanju oralnog se*sa, tačnije, pokušavajući nam dočarati kakvog je ukusa pe*is.

Iskustva su različita i nadasve maštovita, a što je najbolje, opisi nemaju gotovo ništa zajedničko. Je li moguće da je svaki pe*is toliko različit ili je to jednostavno jedna od onih stvari koju doživljavamo na posve drugačiji način?

Iako verojatno nikada nećemo saznati odgovor, odgovori su urnebesni:

1. “Doživljavam ga poput trulog dela voća, ali u ovom slučaju ljudskog tela. Drugačije je, ne nužno užasno neugodno, ali definitivno ne i najukusniji deo.”

2. “Zavisi. Ako je nedavno opran, ima ukus po koži i sapunu. Ako nije, onda je to kombinacija slanoće i uobičajenih muških mirisa.”

3. “Moje mi iskustvo nalaže da bih radije popila izbjeljivač. Odvratno.”

4. “Poput kobasice.”

5. “Nešto poput prsta, ali puno vlažnije.”

6. “Slani novčići u mleku.”

7. “Ako imate čiste ruke, probajte polizati dlan. Sada znate kakav je ukus pe*isa. Nema na čemu.”

8. “Za mene je ukus identičan jedenju kukuruznih pahuljica s mlekom. Ne mislim na spe*mu već baš na ukus pe*isa. Hm, možda sam to samo ja? Mleko i kukuruzne pahuljice! Stvarno!”

9. “Božanstveno. Ukus je savršena kombinacija slanog i slatkog, poput čokolade sa slanim štapićima. Njegov me miris podseća na dug dan nakon kampovanja…savršena kombinacija znoja i muške kolonjske vodice. Divno.”

10. “Ukus zaista nije ništa posebno. Ako je frajer malo znojan, okus je sličan siru i gljivama, ali ni blizu onako odvratno kao što zvuči. Ništa previše jako, vrlo suptilan ukus.”

11. “Ukus je kombinacija prljave odeće i tuđeg prsta u vašim ustima. Takođe morate uzeti u obzir i je li penis obrezan ili nije. Iz vlastitog iskustva znam da je ukus potpuno drugačiji.”

12. “Ima ukus po smrti… i malo jagode.