VELIČINA NIJE BITNA! Evo koji muškarci pružaju najbolje orgazme!

Samo oni mogu da vas usreće!

seks
Foto: Shutterstock

Istraživanja su pokazala da or*azam kod žena nema nikakve veze s njihovom anatomijom ili anatomijom muškarca, a ni sa njihovim se*sualnim sposobnostima u krevetu.

Takođe, navode da količina užitka koji žena doživljava tokom vođenja ljubavi ima veze s tipom muškarca kakvog je odabrala. Ove karakteristike krase muškarca koji pruža najbolje or*azme ženama:

seks
Foto: Shutterstock

Humor

Žene vole muškarce koji znaju da ih nasmeju. Momci kojima je humor jača strana obraćaju pažnju na detalje i posmatraju svet drugim očima, što žene izrazito privlači. Muškarci s pravim smislom za humor, znaju kada treba stati i uozbiljiti se.

Kreativnost

Niko ne želi partnera koji ujutru ustane, ode na posao, dođe kući, legne pred televizor i ode u krevet. Žene ne privlači monotonija. Jeste li ikada primetili da najveći zavodnici nisu nužno i besprekornog izgleda? Žene najviše na muškarcima privlače njihova kreativnost i spremnost za eksperimentisanje, što je idealno za vođenje ljubavi. Osim toga, kreativci su često zagonetni tipovi, a žene vole tajanstvene muškarce.

Toplina

Žene vole ljubazne i pristupačne muškarce, a upravo topli i srdačni muškarci spadaju u najbolje ljubavnike. Iako se želje muškaraca i žena često razlikuju, kada je u pitanju se*s, u jednom se ipak slažu. Žene vole da se osećaju sigurno s muškarcem s kojim spavaju, a muškarci vole da se žena oseća sigurno pored njih. Kad se žena oseća sigurno, ona može da se opusti i uživa ​​u se*su više od ikoga, što muškarcu otvara vrata za eksperimentisanje i istraživanje.

Žena, muškarac, ljubav, veza
Foto: Shutterstock, ilustracija

Vernost

Dok mnogi misle da je se*s s jednom osobom do kraja života prilično dosadan, žene ipak neguju vernost i predanost. Ako je muškarac veran ženi, ona će se osećati poželjnom i potrebnom, što stvara idealnu atmosferu za postizanje or*azama. Mnoge žene ne doživljavaju or*azme tokom ranih se*sualnih iskustava jer nisu razvile dovoljnu povezanost s partnerom i nemaju poverenja u njih.

Miris

Mirisi mogu da nam pruže razne emocionalne senzacije poput sreće, tuge, uzbuđenja i zadovoljstva, stoga ne čudi da miris muškarca može da privuče ženu. Ako miris privuče ženu, to je znak da je u uživanje uključeno još jedno čulo koje će joj omogućiti lakše postizanje or*azama, koji će ujedno biti i intenzivniji.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi