sofija
Youtube printscreen
sofija

Youtube printscreen

 Foto: Youtube printscreen

Često su bili meta napada vršnjaka u školama, ali svoje autentičnosti nisu se stideli, sada su na vrhu zbog svoje hrabrosti.

Danas su deo sveta modelinga i zarađuju od toga.

Sofija Hadžipantelis, manekenka sa Kipra, očito se nije previše uzbuđivala oko komentara za nejne obrve koje nipošto nije želela da odstrani jednostavnim potezom pincete. Mnogi su je osuđivali, a ona da bi ih dodatno naglasila, obrve je ofarbala u crno. Efekat privlačanja pažnje, definitivno je postigla.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sophia ☠️????? (@sophiahadjipanteli) on Apr 8, 2020 at 5:01am PDT

 Za obožavatelje nesvakidašnjih i pomalo čudnih trendinga, Salvija će biti vaš favorit. Umetnica koja je bila hrabra u eksperimentima i ekstremnom gotik stilu, dospela je čak i do "Voga".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ( a trashy appreciation acc ) (@salvjiiababy) on Nov 2, 2019 at 3:43am PDT

 Manekenka koja nastupa pod parolom - moje telo, moja pravila, svet je osvojila svojim stavom. Naime, ona je još kao tinejdžerka trpela salve uvreda na račun svog fizičkog izgleda, buduči da joj je usled horomonskog disbalnasa rasla brada. Danas je s ponosom nosi i promoviše različitost. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Harnaam Kaur (@harnaamkaur) on Feb 24, 2020 at 6:16am PST

 Ilka Brul rođena je sa deformitetom, takođe su je zluradi komentari pratili u detinjstvu, ali ova Nemica nije dozvolila da je to zaustavi u svetu modelinga. Tvrdi da ne postoje ružne osobe, postoje osobe sa ružnim karakterom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ilka Brühl (@ilkabruehl) on Jan 12, 2020 at 2:01am PST

 Ovime možemo zaključiti da je jedina formula za uspeh vera u sebe! Poenta i jeste da se svi razlikujemo, a ne da budemo kopije, zar ne?