seks na daljinu
shutterstock
seks na daljinu

shutterstock

seks na daljinu, Foto: shutterstock

Začinite se*sualni život, uzmite telefon u ruke, laptop pored sebe i počnite!

Mnogima su uskraćene, naročito samcima, osnovne ljudske potrebe - socijalizacija, pa i se*sualni odnosi. Budući da je pandemija korona virusa umnogome promenila tok života i uticala na svaki segment, mnoge države širom sveta ponovo su uvele karantin.

Kako neke zemlje imaju klubove za "se*sualno druženje" i upoznavanje, mnogi od njih su sada zatvoreni, ali neke nude raskalašene zabave u virtuelnim kućama, dok druge prikazuju emisije ili događaje na mreži koji nude sadržaj koji je malo uzbudljiviji od Netfliksovog.

Fabulous je izneo vrhunske virtuelne se*s zabave koje nude sve kako biste izbegli svoju izolaciju, a repertoar je širok. Vodeći erotski paket industrije za se*s Killing Kittens, za sve svoje članove organizuje digitalne događaje.

Kompaniju je 2005. godine pokrenula bivša prijateljica Kejt Midlton, Ema Sejli. Iako ovi događaji mogu koštati oko 150 funti i više, cena zabave preko Zoom aplikacije je relativno jeftina - 20 funti.

Posetioci mogu očekivati erotske plesne performanse i videti parove koji žive svoje se*sualne fantazije. Ako tražite neka uputstva u svom životu, Killing Kittens ima virtuelne radionice, a predstojeće uključuju analnu masažu, tantru i još mnogo toga.

S druge strane, klub New Society sa sedištem na Menhetnu, čiji je osnivač Danijel Sent organizovao je "Soho kuća se*s klubova", koja trenutno nudi jeftiniju verziju erotike na mreži.

seks na daljinu

shutterstock

Foto: shutterstock

TELEFONSKI RAZGOVOR

Se*s preko telefona može da bude odličan jer oboje čujete reakciju onog drugog. Pritom vam nisu potrebne ruke za kucanje, već ih imate obe samo za sebe.

SKAJP
Skajp je sjajan način da joj pokažete koliko vam nedostaje njeno telo, kao i njeno lice, a žene naravno da žele i jedno i drugo. Tako u toku razgovora samo zatražite da počne sa skidanjem. Nastavak smislite sami…

PORUKE
Pustite da razgovor ide prirodnim tokom, i ne trudite se previše da ubacite u priču nešto super se*si. Vaša partnerka vas voli zbog toga što jeste, tako da ne treba da ubacujete posebne efekte u vaš razgovor, jednostavno budite vi. Kada poruke postanu dovoljno se*si recite joj da pređete na razgovor telefonom.

EMAIL
Ako želite da koristite mejl za ove potrebe, onda iskoristite činjenicu da vas on ne ograničava na 168 karaktera poruke, već imate prostor da se raspišete koliko želite.

Žene vole to postepeno zagrevanje, se*sualnu tenziju, zavođenje… Pružite joj to! Ne morate da glumite Šekspira, jednostavno joj korak po korak dočarajte šta biste tu noć radili da je pored vas.

FOTOGRAFIJA
Ako želite da joj šaljete seksi fotografije, nemojte samo da škljocnete i pritisnete "send". Slikajte se više puta pa izaberite najbolju.Uz to budite kreativniji od prostog stajanja pred ogledalom u kupatilu