Seks na malom prostoru
Shutterstock
Seks na malom prostoru

Shutterstock

Seks na malom prostoru, Foto: Shutterstock

S namerom da svima priuštimo bolje se*sualno iskustvo, donosimo tri najgora i najmanje zadovoljavajuća mjesta za se*s. Zahvaljujući filmovima, mnogi od vas baš ova mesta smatraju savršenim mestima za istraživanje, no ona bez ikakve sumnje neće pružiti baš ništa osim fizičke boli, puno znoja i minimalne količine zadovoljstva s povremenim ozbiljnim povredama. Vreme je da ih prebacite na crnu listu!

1. KUHINJA

Zvuči bezopasno i, bez sumnje, izgleda odlično u filmovima i zato razumemo zašto ste propustili posve očiti razlog zašto je ta ideja u našem slučaju osuđena na propast. Objasnićemo: prosečna visina kuhinjskog elementa je oko 90 cm; samo malo više od prosečnog muškog kuka. Tome pridodajte savijeno ili nakošeno žensko telo i nije teško zaključiti kako ćete izgubiti osećaj u nogama i pre nego penetracija uopšte krene. Svaki pokušaj ili izmena vrlo će brzo ubiti ikakvu atmosferu i neće završiti uspešno, definitivno ne sa srećnim završetkom.

2. VODENI SPORTOVI

Nebitno radi li se o džakuziju, bazenu, mediteranskoj uvali ili vašoj tuš kabini, se*s u bilo kakvoj vodi jednostavno je precenjen i ne bi ga se trebalo pokušavati bez nekoliko litara lubrikanta iako čak ni onda neće biti previše isplativ. Džakuzi možda i nije u potpunosti osuđen na propast, naravno, ako možete zadržati dah na četiri minute ili više. Pa, mislim da se oboje možemo složiti da će vaše vreme i energija biti isplativija na nekom drugom mestu.

3. WC

U najboljem slučaju, u mogućnosti ste izvoditi neverojatne se*sualne akrobaticije zbog kojih je se*s toliko dobar da uopšte ne osećate izrazito neprivlačan smrad mešavine raznih telesnih izlučevina. U najgorem slučaju? Prokleta se stvar sruši s vama u njemu. O da, ne bi bilo prvi put.