Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Postoji vrlo jednostavan način da utvrdite da li je vaš se*sualni život zanimljiv ili, naprotiv, dosadan... Potrebno je da razmotrite ove situacije!

Se*s je vrlo važan segment svake veze, ali ovaj vrlo intiman čin doseže svoj vrhunac tek kada oba partnera maksimalno uživaju u trenutku, bez ustručavanja...

1. TOKOM SE*SA NE MARITE ZA IZGLED
Vođenje ljubavi strastveni je trenutak tokom kog se, kako bi maksimalno uživali, potpuno prepuštamo osećajima.

U tim trenucima nije nam bitno kako izgledamo, kakva nam je frizura i vidi li nam se celulit. Ako ste se prepoznali u ovakvoj situaciju, znajte da imate savršen se*s!

2. PARTNERU MOŽETE DA KAŽETE ŠTA TAČNO ŽELITE
Se*s je vrlo individualan, a svako od nas ima različite želje i potrebe. Upravo zbog toga, savršen se*s garantuje komunikacija između partnera. Ako se ne libite usmeriti ga na "pravi put" ili da mu tokom se*sa date savet kako da izvede vaše omiljene pokrete, budite ubeđeni da imate odličan se*s.

3. NAKON SE*SA SE OSEĆATE OPUŠTENO I SREĆNO
Dokazano je kako se*sualni odnos utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva. Ali to se odnosi samo na strastveni se*s u kom nema ustručavanja.

Ako nakon se*sa ne možete skinuti osmeh s lica, osećate kako vam telo bridi i drhti i da ne može da se odupre umoru, znajte da imate savršen se*s.

PROČITAJTE JOŠ: