Seks šop, seks igračke
Shutterstock
Seks šop, seks igračke

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Vibrator zvuči kao savršen, originalan novogodišnji poklon u kojem će uživati oba partnera.

Ako nikada ranije niste koristili seks-igračke ili ste ih samo brzo pogledali na internetu i zastrašile su vas, donosimo vam kratak vodič koji treba da pročitate pre kupovine.

Pre svega, seks-igračke treba posmatrati kao dodatak seksualnom životu, kao što je nakit dodatak celokupnoj odevnoj kombinaciji. Počnite s nečim što vam atraktivno izgleda i što vam se čini prijatnim, a to bi mogao biti „zec“ vibrator, „štapić“ vibrator, „metak“ vibrator, vibrirajući prsten za penis i dildo.

zec vibrator

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Zec

Vibrator koji možda podseća na kunića sjajan je način da žena postigne orgazam. Omogućava spoljnu stimulaciju klitorisa, zajedno s unutrašnjim vibracijama. Kad žena doživi orgazam pre snošaja lakše joj je da ga doživi drugi put, tako da je upotreba igračke koja jamči orgazam, poput „zec“ vibratora, sjajna opcija.

Metak virbator

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Metak

Ako tražite svoj prvi vibrator i nikada ranije niste koristili to pomagalo, „metak“ vibrator je odlična opcija. Malen je, diskretan, tih i jeftin, a veoma moćan. Koristi se uglavnom za stimulaciju klitorisa - ali kao i kod svih seks-igračaka, vaša mašta je granica, pa ga možete koristiti kako poželite. Ovaj vibrator može imati različite postavke brzine i različit uzorak, u zavisnosti od modela.

Štapić vibrator

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Štapić

Taj model već može biti zastrašujući za početnike na polju seksualnih igračaka. Obično je mnogo veći od običnog vibratora i „metak“ vibratora, ali ako ste spremni da pređete na nešto veće i snažnije, njegova poveća glava i dugo telo mogu biti ono što tražite. Njegov je dizajn zapravo evoluirani dizajn masažera za vrat, koji je smišljen kako bi opustio bolne mišiće. Može se koristiti na više načina na različitim delovima tela i dobar je, svestran proizvod.

Dildo

Nijedan spektar seksualnih igračaka nije potpun bez dobrog, starog dilda. Dildo, za razliku od vibratora, zapravo ne vibrira i nema motor. Umesto toga, njime se upravlja ručno, korisnikovom ili partnerovom rukom. Dildo može imati oblik pravog penisa ili gladak cilindričan oblik. Neke žene vole realističan dildo zato što ih podseća na pravi penis i nemaju osećaj da koriste nešto neživo.

Vibrirajući prsten za penis

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Vibrirajući prsten za penis

Vibrirajući prsten za penis najčešća je preporučena seksualna igračka za parove. Pre svega pomaže u ograničavanju dotoka krvi u penis, pa može odložiti ejakulaciju, a vrlo je jednostavan za upotrebu. Odlična je investicija jer istovremeno zadovoljava dvoje ljudi.

seks, prevara, veza

shutterstock

Foto: shutterstock