...
Foto: Milan Ivić
...

Foto: Milan Ivić

 Foto: Foto: Milan Ivić

Ali, ako joj pomenete dobro odelo, košulju, potpetice, neće osporiti osećaje snage, elegancije i autoriteta koji u njoj bude, što je i te kako izdavaja iz mase prosečnih. Pa hajde da vidimo kako sve možete da unapredite svoje poslovne kombinacije.

Da li bitno koje odelo smo izabrale?

Najčešće razmišljamo na ovaj način: „Želim biti drugačija, ali da li će me kolege u kompaniji posmatrati drugačijim očima?“ ili „Želim da promenim svoj garderber ali kako da izađem iz zone komfora, možda to ipak nisam ja?“ ili se javi bojazan da li će previše drugačiji stil dovesti do toga da na poslu izgubimo uticaj koji smo dotad imali. Najveći problem je konfuziija u glavi i zato je vrlo je bitno prekinuti ovakvu vrstu blokade jer će tek onda žena biti srećnija u svojoj koži.

...

Foto: Milan Ivić

Foto: Milan Ivić

Recite ne običnom

Da li odelo mora uvek biti crne boje? Ne! Naprotiv! Moja preporuka je uvek sve osim crnog, već viđenog odela. Veoma su bitni kroj i materijal jer su pokazatelji kvaliteta i otmenosti. Zato, ukoliko ste rešile da sašijete odelo po svojoj ideji, budite drugačije pri odabiru materijala. Moj predlog je taft, neobični kraljevski tekstil protkan zlatnim koncem. Suknja i sako u ivim desenu zahtevaju ostatak odevne kombinacije u minimalističkom stilu. Obratite pažnju i na dugmad jer je to još jedan, bitan element dobrog odela. Intrigantna dugmad mogu potpuno da pormene koncept svakog komada.

...

Foto: Milan Ivić

Foto: Milan Ivić

Uključite maštu

Odevna kombinacija ne mora biti uštogljena, ali je bitno da budite fleksibilni i maštoviti. Neka jedan vaš komad bude u boji koja će vas istaći. Na ulicama Milana videćete dame koje izgledaju kao da su na sebe nabacaale ono što su prvo izvukle iz garderobera. Ali mi volimo njihov stil i znamo da ga upravo te divne dame diktiraju. One nisu neuredne, samo su maštovite. Imajte uvek zanimljiv šal ili ešarapu koja će se vijoriti na vama poput zastave.

...

Foto: Milan Ivić

Foto: Milan Ivić

Iz biznis fazona u svakodnevni

Ukoliko žurimo s posla da završavamo privatne obaveze, duboke pantalone, jednostavna bluza i kao dodatak zanimljiv šešir, biće pu pogodak. Ako imate dobar kroj pantalona možete se igrati gornjim delom i menjati košulje, rolke, džempere.

...

Foto: Milan Ivić

Foto: Milan Ivić

Pametna kupovina

Najteže je uvek majkama, jer im je život uvek u trećoj brzini, tako da u većini slučajeva žongliraju između obaveza, kašnjenja i profesionalnsti. Zato je bitno da svaka kupovina bude pametna. Birajte komade koje možete nadovezati na bilo koji druge stvari iz ormana kada nemate vremena za razmišljanje šta da obučete, a to je uglavnom - uvek.

...

Foto: Nemanja Vojnović

Foto: Nemanja Vojnović

Džins, što da ne

Pod uslovom da nije iscepan ili toniran, može odlično da pasuje za neformalni posovni stil. U zavisnosti od figure birajte regularni oblik ili uz nogu. Najbitnije je da nije previse tesan ali ni preširok. Idealan je i sad vrlo trendi onaj dubokog struka. Uz njih kombinujte zanimljiv blejzer s puf rukavima i baletanke da bosu nogu.