motor
Shutterstock
motor

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Muškarci kažu da postoji sedam stvari koje dele dobar i odličan seks. Otkrivamo koje su, čisto da znate, za svaki slučaj

Ovo se neće dogoditi za vreme svakog intimnog čina, ali svaki put kada s partnerom isprobate nešto novo, začinili ste svoj seksualni život.

Par, dan zaljubljenih, ljubav, veza, poklon

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Hemija

Zvuči kao kliše, ali ovo zaista jeste jedan od najvažnijih aspekata odličnog intimnog čina. Taj čin bez hemije je kao da jedete samo hleb za ručak: zadovoljićete želju za hranom, ali ne dobijate preterano zadovoljstvo.

Nezamaranje nebitnim stvarima

Biće neprijatno samo ako dozvolite da tako bude. Iako najintimniji ljudski odnos može potencijalno da iznedri neugodne situacije kao što su neprijatni zvuci tela i čudne telesne izlučevine, ipak je reč o osobi s kojom ste intimni, stoga nije neugodno.

Svađa, par, raskid, sukob, prevara, razvod

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Partner koji vas uzbuđuje

Ne, to nije isto kao zgodan partner. Ali, potrebno je ipak i to. Nekada je jednostavno dobar osećaj biti s nekim ko vas opasno fizički privlači, iako nemate preterano jednake životne želje i stavove.

Za mnoge je predigra važnija od samog seksa. Plus, što duže traje, to je i intimni čin bolji.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Prirodna komunikacija

Tek ste se sreli ili upražnjavate intimni odnos već godinama - razumevanje onoga što druga osoba želi apsolutno je neophodno. Dolazi prirodno, ili imate to u sebi ili nemate.

Seks u kolima

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Sirova požuda

Ovo je ona vrsta intimnog odnosa koja je skoro pa i filmska. Kada bi vam neko uleteo u sobu za vreme takvog čina, verovatno bi pomislio kako zapravo ne zna ništa o tome.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Užitak partnera

Uvek možete da osetite kada vaš partner nije skroz "u činu". Ako se ponaša kao da od tog čina ne dobija apsolutno ništa, vama raspoloženje automatski pada. Ali, ako ste oboje entuzijastični i želite da vidite partnera zadovoljenog, čak i tehnika i iskustvo postaju manje važni.