Muškarci
Shutterstock
Muškarci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Obično su žene te koje u braku insistiraju na komunikaciji, ali muškarcima to često liči na zamku.

Prosto, kvaka 22 je uvek tu – žena vas zamoli da budete iskreni i kažete vaše mišljenje o nečemu, vi to i uradite, a ona saspe drvlje i kamenje na vas. Isto vas čeka i ako ništa ne kažete.

Zbog takvih situacija kada nijedan odgovor nije dobar, postoje tajne koje će muškarci podeliti sa svojim drugarima, ali ne i sa suprugama.

S*ks

Naravno. Muškarci vole s*ks, vole promene u vođenju ljubavi, a naročito obožavaju aktivne partnerke.

Romantika

Muški pol se sigurno neće osećati romantično, ako mu život pretvarate u pakao. Pa, ako želite da se mazite sa njim, nemojte da mu prigovarate zbog podignute daske na WC šolji ili zato što nije bacio đubre.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ne volite iste stvari

Bez obzira šta vam kažu, muškarci zaista vole akcione filmove, UFC, moto trke, otkačene crtaće… Ako vi mrzite te stvari, žao nam je, vaše jače polovine ih obožavaju.

S*ks i grad

Većina muškaraca bi pre pojela svoju patiku nego gledala "Seks i grad" ili "Bridžet Džons", ali će to uraditi da bi njihove dame bile srećnije.

Raskid, svađa, veza, rasprava, prevara

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Profesionalni "grejači"

Drage dame, da, imate hladne ruke, noge i ostale delove tela, ali muškarci nisu vaši profesionalni "grejači". Ugrejte ih same.

Moramo da razgovaramo

Kada muškarci čuju ove reči, to u njihovom prevodu znači: Iznervirao si me. Kada žene pomenu razgovor o “nečemu”, to je za drugu stranu signal da će se pričati o temama koje on ne voli.

Laganje

Muškarci često mrze izlaske i period zabavljanja jer moraju da lažu. Za većinu pripadnika jačeg pola, datum venčanja je i dan olakšanja, jer ne moraju više da lažu ili "iskrivljuju" istinu da bi impresionirali žene.