Vera Vang
Instagram
Vera Vang

Instagram

Foto: Instagram

Američka modna dizajnerka Vera Vang (70) je jedna od najuticajnijih osoba na svetskoj modnoj sceni.

Njene kreacije obožavaju najveće zvezde koje ih često nose na crveni tepih najpopularnijih događaja, ali mnogi se danas pitaju kako modnoj dizajnerki uspeva da izgleda toliko mlado sa 70 godina.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Njene poslednje fotografije koje je objavila na društvenim mrežama iznenadile su mnoge.

Naime, ona je otkrila savršene trbušnjake ali i kožu bez ijednog znaka starenja, bez ijedne bore na licu, što je šokiralo njene obožavatelje.

Vera Vang

Instagram

Foto: Instagram

"Ne mogu da verujem da će uskoro napuniti 71 godinu", "Boginja", "Kako je ovo moguće", "Predivna žena", "Šta ona pije, krv jednoroga?", "Čime ti neguješ kožu?", "Izgledaš kao da si u dvadesetima", samo su neki od komentara njenih pratilaca na društvenim mrežama.

Vera vreme u izolaciji tokom pandemije korona virusa provodi u svom domu u Majamiju, a vreme krati vežbanjem što je podelila sa svojim pratiocima na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Pre situacije s korona virusom nije bila ljubiteljka vežbanja i fitnes treninga, iako je veći deo detinjstva u Njujorku trenirala klizanje.

- Nisam velika obožavateljka vežbanja, ali volim da igram golf. Grozna sam u tome, ali ne gubim entuzijazam - izjavila je ona u jednom intervjuu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели VERA WANG (@verawanggang) дана 2. Мај 2020. у 9:52 PDT

Inače, Vera Vang je ćerka majke Florens koja je radila kao prevodilac kineskog jezika u Ujedninjenim nacijama, dok je otac bio vlasnik medicinske firme. Njena porodica je migrirala iz Kine u SAD u čestrdesetim godinama dvadesetog veka.

Komentari (5)

mile

10.05.2020 13:27

koristi inekcije zbog kojih ce uskoro na robiju

Snežana

10.05.2020 13:49

Fotošop je čudo. Ne sumnjam da za svoje godine izgleda super ali teško da uživo baš ovako izgleda

jekka

10.05.2020 16:03

a fotosop?

Misko

11.05.2020 12:03

Baba je baba...

Mirjana

11.05.2020 19:46

Dobri istočnjački geni, dobra nega, zdrav život... ali pre svega dobri geni. Kod nas je tako nešto retko moguće, osim uz pomoć nanotehnologije, radiotalasne hirurgije, itd...