ZORNJAK UMESTO GIMNASTIKE Većina žena ne pada u nesvest od sreće kada ih probudi budža u gaćama partnera, ali ima načina da dan započnete intimnim činom!

Saveti za rasanjujući početak dana!

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Foto: Shutterstock, ilustracija

Prosečan muškarac tokom noći ima tri do pet erekcija, a budža u gaćama raspoložena da eksplodira prečesto ostane neiskorišćena za razigravanje u krevetu na početku dana.

Većina žena nije baš orna za kamasutru čim otvori oči, ali uz adekvatnu pripremu obe strane će biti raspoložene za jutarnje seksi igrarije. Neprijatan zadah je ono što ujutro većinu nas brine, pa bi bilo dobro da na stočiću pored kreveta stavite neke bombonice ili žvake.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Foto: Shutterstock, ilustracija

Za ženu baš nije neko ludilo da prvo što ujutru vidi bude p*nis u erekciji pred nosom, pa se treba pobrinuti da uvod u s**s budu nežni dodiri po licu i telu, uz blago mršenje kose i dodirivanje bradavica. Ovakvo suptilno okruženje će da poveća njeno uzbuđenje, a time i mogućnost za jutarnji s**s. Pošto i ona verovatno brine zbog zadaha i svog izgleda, položaj sa strane može biti idealan za lagani rasanjujući početak produktivnog dana.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi