VEĆ 24 GODINE TRAŽI SINA! Rodila sam zdravo dete, a sutradan su me "nakljukali" sedativima i saopštili da je umrlo! Ali nešto im se potkralo! Misterija dva broja!

Nakon porođaja meni prišla jedna doktorka i saopštila mi: Blago, rodili ste živog, zdravog i vitalnog sina. Čestitam

majka
Foto: privatna arhiva

Leskovčanka Blaga Ćirić Obradović pune 24 godine vodi bitku pred sudom i potragu za sinom za kojeg se osnovano sumnja da joj je oduzet nakon porođaja, a njoj je rečeno da je beba preminula.

Klupko se polako odmotava, a ceo proces došao je do novosadskog Višeg suda. Blaga se porodila u Beogradu 14. marta 1997. godine i tada joj je saopšteno da je rodila zdravog dečaka.

“Sećam se da je nakon porođaja meni prišla jedna doktorka i saopštila mi: Blago, rodili ste živog, zdravog i vitalnog sina. Čestitam! Međutim, nisu mi dali da vidim dete. Sutradan, u 17.30 u moju bolničku sobu je ušla druga doktorka s neonatologije, naredila da mi ubrizgaju sedative, i kada sam već bila ošamućena, saopštila mi je da mi je dete umrlo.

prepiska
Foto: printscreen/facebook

Mog supruga čekala je u hodniku puna tri sata. Ni njemu nije dala da vidi dete, nisu nam dali da ga sahranimo, a mene su izolovali puna tri dana u posebnoj sobi na Odeljenju za sterilitet”, priseća se za Kurir kroz suze ova žena.

Inače, ona je pre ovog imala dva normalna porođaja.

“Rodila sam bez ikakvih tegoba i potpuno svesna dve zdrave ćerke. Nisu me za porođaj sina ni pitali, već odveli na carski rez. U otpusnoj listi su mi falsifikovali potpis, što je utvrđeno i veštačenjem u Palati pravde 2003. godine, nakon što sam podnela privatnu tužbu i krivičnu prijavu godinu dana ranije. Crv sumnje je uvek postojao“, kaže ova žena.

Nemir u porodicu Obradović uneo je zapravo izveštaj JKP „Pogrebne usluge“ iz Beograda. Da nešto nije u redu oko njene bebe pokazali su bakteriološki nalazi, gde su dve bebe pod njenim imenom upisane, jedna pod brojem 69 (to je njena – kaže) a druga pod brojem 63.

Slične tekstove nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi