muškarci
Shutterstock
muškarci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Izašla sam iz dugogodišnje veze, konačno preporođena. Rastanak je bio bolan, nekako se navikneš da je ta osoba uvek tu, uz tebe, ali meni je vremenom postalo monotono. Više ništa nije moglo da me usreći, gubio se svaki smisao mog života, a da ostatak provedem sa njim, zvučalo je kao noktima po školskoj tabli.

Moj društveni život je ponovo zaživeo, vratila sam neke stare prijatelje, ali i nova poznanstva su mi prijala. Odlazila sam na kafe, ćaskala o nebitnim temama, izlazila po klubovima, bila sam novorođena.

I tako je počelo sve. U jednom od noćnih izlazaka, malo se popilo, bilo nas je mnogo. Počela sam da igram, slobodnije nego ikada, a onda su se ispred mene stvorila dva momka, tačnije, dva Apolona što hodaju zemljom, Pomislila sam u prvi mah da su neki srripere sa sve tim pločicama, bicepsima i izvajanim telima.

Međutim, oni su bili gosti, baš kao i ja. Ušli smo u priču. Prvo mi je prišao jedan od njih, a onda, nisam mogla da se odlučim. I drugi je ušao u komunikaciju, počeli smo da se provodimo kako nikada do tada nisam.

seks

Shutterstock

seks, Foto: Shutterstock

 

Već je u startu bilo poznato kuda ovo vodi, otišli smo u hotel. S vrata sobe su obojica istovremeno počela bukvalno da kidaju garderobu s mene. Dok me je jedan ljubio po vratu i usnama, drugi se spuštao polako sve niže, a ond je krenuo hard core. Stvari su po sobi letele, polomili smo neki deo inventara, smenjivali su se tako da više nisam znala koji je od njih u meni. 

Preplavio me je snažan osećaj adrenalina, a onda su obojica prodirali duboko u mene, jedan otpozadi, a na drugom sam ležala. 

Ovo zadovoljstvo kao i na kraju, vrhunac, ne može se opisati rečima.

Nisam ih više videla posle te noći, a volelal bih ponovo...