tuširanje
Shutterstock
tuširanje

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

 

Svakodnevne obaveze su me pritiskale, nisam više mogla da postignem sve. Radila sam dva posla, a jedini ventil mi je bila teretana. Ujedno i sav moj socijalni život. Ikao nisam sklapala nova prijateljstva, već prvi put kad sam došla, ugledala sam njega.

On mi je bio fokus i motiv, primećivala sam kada ga nema da mi vežbe teže padaju, da otaljavam.

Ali u njegovom prisustvu, hemija se širila čitavom prostorijom, a strast i požuda su prožimale maštu.

Međutim, od razmene pogleda i nekih blagih osmeha, nismo dalje odmakli, a meseci našeg neverbalnog poznanstva su pretendovali da se pretvore u godinu.

seks

Shutterstock

seks, Foto: Shutterstock

 

Tog dana šef me je na poslu gadno iskritikovao, najbolja drugarica je već duže vreme išla na ganglije sa njenim "šta da kuvam danas" problemima. Njene bizarne okupacije tog dana su eskalirale u mom umu. Sve je krenulo naopako, otišla sam do mog svetog mesta - teretane.

Izgledao je kao nikad. Mokra majica se priljubila uz njegove mišiće i oscrtavala svaku venu njegovog tela. Pogledao me je ispod oka, a onda smo se neprestano gledali dok smo izbacivali sav bes kroz vežbe.

Otišao je u svlačionicu, ali se blago osvrnuo. Nisam bila sigurna da li je to bio znak ili ne, ali sam rešila da preuzmem inicijativu.

Ušla sam za njim nekoliko minuta ksnije. Svlačionica je bila prazna, ali sam čula tuš u kupatilu.

Kada sam došla do kabine za tuširanje, kao da je znao, već ju je otvorio, a onda me je povukao unutra i počeo neobuzdano da ljubi i svlači sve sa mene. Kidao me je.

Do daha nisam mogla da dođem kada je ulazio u mene, nabijao je svoj penis tako jako, a tako polako. Nije me bilo više briga ni za šta. Ni da li je neko tu, ni da li će nas uhvatiti...

Bilo je to nezaboravno iskustvo...