Keti
Facebook
Keti

Facebook

Foto: Facebook

Kad je Kejti Koleo (33) stigla u bolnicu, njen suprug Džon (32) već je bio mrtav i nije stigla da se oprosti od njega. Poslednje mesece života proveo je na lečenju od korona virusa, a na kraju je umro od srčanog udara, prenosi "Buzzfeed".

Tek kad su joj iz bolnice vratili njegove stvari i kad je pregledala mobilni telefon kako bi sačuvala fotografije, pronašla je poslednju poruku koju joj je napisao.

"Volim vas svim srcem i sa vama sam proveo najbolji život koji sam mogao da zamislim. Srećan sam i ponosan što sam tvoj muž i otac. Kejti, ti si najdivnija i najbrižnija osoba koju sam ikad upoznao. Ti si zaista jedinstvena. Potrudi se da proživiš život sa istom srećom i strašću zbog koje sam se zaljubio u tebe. Videti te kao najbolju mamu našoj deci je jedna od najboljih stvari koje su mi se dogodile", napisao je.

Kejti nije znala da je spremio tu poruku, a sigurna je da ju je napisao nekoliko nedelja pre smrti.

"Iako se ceo mesec borio za život, znala sam da je do poslednje sekunde hteo da meni i deci bude dobro. Znao je da mi mora nešto da napiše jer dugo nismo mogli da razgovaramo", rekla je za "BuzzFeed".

U poruci joj je dao do znanja i da želi da nakon njega pronađe sreću i ljubav ako bude mogla.

 

"Bio sam tako srećan. Ako nađeš nekoga, ne ustručavaj se ako znaš da će voleti tebe i decu. Voleo bih to za tebe. Uvek budi srećna, bez obzira na sve", napisao je Džon.

Njih dvoje su se upoznali dok su studirali, a venčali su se 2013. godine. Imaju dvoje dece, dvogodišnjeg Brejdana i Peni koja ima samo 10 meseci.