Prostitutka, seks, prostitucija
Shutterstock, ilustracija
Prostitutka, seks, prostitucija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ispovest mlade Lidije nikoga neće ostaviti ravnodušnim...

Sa dečkom sam u vezi tri godine i ne mogu da se požalim. Pogotvo kad je seks u pitanju. Ima još jedna stvar - on je zaposlen i dobro zarađuje, a ja još studiram i pokušavam da se bavim glumom, amaterski. Nisam od onih žena koje vole da zavise od muškarca, pa sam smislila jednu igricu, da malo začinim stvari.

On me zadovoljava na sve načine. Majstor je za oralni seks, ali ponekad zna da ugnjavi, kao i svaki muškarac.

Posebno mi je drago što mi je otkrio čari analnog uživanja. Sad, da ne objašnjavam kako mi to radimo, ali jako je važno pripremiti "teren" za ovu akciju i on to radi savršeno. Posle sjajne predigre i pravilnog rukovanja, mogu da kažem da mi je otkrio novi svet, prepun divnih orgazama.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Uh, zanela sam se... dakle, seks je odličan, a ja sam odlučila da ga nagradim, po sistemu ocenjivanja. Ako je u krevetu bilo savršeno (čista petica), u kasicu stavljam 50 dinara. Ako je bilo prosečno (recimo, trojka), stavim 30 dinara.

Seks imamo svaki drugi dan, najmanje. To mu dođe otprilike 600 dinara mesečno. A kad dođe Dan zaljubljenih, ja mu od tih para kupim lep poklon. To je 60-ak evra, nije malo!

Mislim da sam carica, on i ne zna da to radim. Još samo da nađem posao. Možda onda počnem da ubacujem po 200 dinara...

Komentari (1)

Realno

30.12.2019 09:07

Ma bitno je da on tebi ubacuje redovno i pogadja i prvi i drugi obruč.