Biljana Srbljanović
Alo!/ Rajko Ristić
Biljana Srbljanović

Alo!/ Rajko Ristić

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Biljana Srbljanović, naša spisateljica, do detalja je opisivala tok bolesti dok nam se oglašavala iz bolničke postelje, a onda i iz izolacije.

Biljana je, pored simptoma korona virusa, objasnila i sve psihičke tegobe sa kojima se susreće neko ko je zaražen, ali sada, kada je sve deo ružne prošlosti, ponovo se oglasila:

"A u rubrici "konačno nešto lepo" za danas izdvajamo: moj prijatelj s kojim sam se razbolela, diše samostalno, budan je i priča, a ja imam dupli negativni test, što formalno pravno znači da sam jebala koroni mater.

Imam još malo obavezne izolacije, do nekog 20. aprila i onda idem na testiranje da me prime u program donacije plazme, iz koje izdvajaju antitela za dva druga pacijenta.
hvala vam mnogo svima, baš, baš, BAŠ", napisala je Srbljanovićeva na svom Fejsbuku.

 

Komentari (6)

Ерцеговац

11.04.2020 19:24

Академски ријечник нема шта !!!

branka met

11.04.2020 23:21

@Ерцеговац - Izgleda da koristi neprimeren rečnik radi dojma. U poslednja dva teksta na temu svog izlečenja koristi istu vulgarnost, pa zaključujem da nije slučajnost, već manir. Po meni, to joj zaista nije potrebno jer je ozdravila, a to je najjači utisak, zatim obrazovana je osoba, načitana, logoreična i preko svake mere, ima bogat rečnik, ponekad i solidno zaključuje. Zaista nema niti jedan razlog da se uličarski izražava. Ajde da to opravdamo velikom srećom što se rešila zlog virusa.

branka met

11.04.2020 20:33

Kad je neko vulgaran i pri tom misli da je trendi i in - nema pomoći. Živa bila još sto leta! Ipak, upristoji se!

West

12.04.2020 11:19

@branka met - Cim je bolje, moze i da se psuje ...

West

12.04.2020 11:18

Da li je realno da dajes takav komentar ..."j....la sam koroni mater".Cini mi se da nisi tako komentarisala kada se sve desilo... Cim ti g..ici malo bolje odmah mater... Strasno

roki

12.04.2020 12:34

bolje joj pristaje prezime srljanovic netreba srljati i vulgarno izazivati sudbinu pogotovo ne sad kad u ovom uzasnom problemu postoji i ovo https://www.alo.rs/vesti/svet/svetska-zdravstvena-organizacija-se-oglasila-i-ima-strah-od-najgorih-vesti/303410/vest