seks
Shutterstock
seks

Shutterstock

seks, Foto: Shutterstock

Radila sam u jednoj velikoj firmi, korporaciji. Kada sam došla prvi put na intervju za posao, crn i markantan mladić mi je već tada budio maštu. U meni su se komešale strasti i adrenalin od treme kakva ću utisak ostaviti. 

Zvuči kao šablon, ali se markantan šmeker smeškajući obračao blaho se pomerajući na svojoj fotelji i s olovkom koja mu je prelazila preko usana. Postavljao mi je profesionalna pitanja, a ja sam se trudila da ostanem pribrana i koncentrisana.

Kada sam čula njegov pravi muški glas preko telefona sa saopštenjem da počinjem da radim, nisam znala da li sam bila u većem zanosu od tog zvuka koji je podizao sav moj libido ili od sreće što sam dobila dobar posao.

seks

Shutterstock

seks, Foto: Shutterstock

Naši pogledi su se na hodnicima susretali, uvek mi se sa malo više pažnje obraćao i javljao i ja sam već počela noćima da maštam o njemu. Kako ulazi i prodire u mene, kako zajedno doživljavamo orgazme, kako se divljački ljubimo i ponovo nastavljamo seks.

Prolazilo je vreme, mnoge su koleginice očito bile jednako zanesene, ali ja sam osećala da se u njegovim očima razlikujem od ostalih.

S vremena, na vreme podnosila sam mu izveštaje, ali tada, kada smo ostajali sami u njegovoj kancelariji bio je vrlo ozbiljan... do jedne prilike.

seks

Shutterstock

seks, Foto: Shutterstock

Ostali smo do kasno da radimo, u firmi je ostalo nas jako malo, a onda me je pozvao telefonom da dođem do njega. U tom svom ludilu najmanje mi je palo na pamet da će se desiti nešto što mesecima priželjkujem.

Ušla sam u njegov ofis, i dok sam se okrenula nakon šro sam zatvorila vrata, bukvalno smos e susreli telom uz telo. Oboma nam je bilo jasno da je izazvana burna hemijska reakcija pri tom spoju. Stegao me je čvrsto za kosu i počeo da ljubi, zatim se spuštao niz vrat, raskopčao mi košulju i proždirao moje bujne grudi.

Napipala sam obdarenost među njegovim nogama, toliko čvrstu da nisam mogla da se suzdržim, raskopčavala sam ga nemilosrdnom brzinom.

Popeo me je na sto i ušao duboko u mene. Suzdržavali smos e da ne budemo glasni. Našli smo se na podu, svuda po ofisu ostavili smo tragove nađe strasti

Komentari (1)

Ivan

02.02.2020 03:32

Neko normalan?