princeza
Pixbay
princeza

Pixbay

Foto: Pixbay

Indija Oksenberg, unuka srpske princeze Jelisavete Karađorđević, bila je u raljama seks-kulta. Zajedno sa svojom majkom, Katarinom Oksenberg, govori o ovom iskustvu u novom dokumentarcu.

Sve je počelo tako što su njih dve, 2001. godine, bile na seminaru organizacije pod nazivom NXIVM. Pomislile su da će to pomoći u izgradnji karijere Indije, koja je tek krenula da razvija kompaniju, ali nisu ni sanjale da je u stvari tajno, elitno "sestrinstvo" koje je regrutovalo druge žene kao "robove".

"Dve žene su mi držale ruke i stopala, a zatim sam žigosana inicijalima Kita Ranijea. I dalje se sećam mirisa spaljenog mesa. Plakala sam jer nisam mogla da se oduprem tome", rekla je Indija.

sekta

Freepik/freepik

Foto: Freepik/freepik

Kit Ranije je, inače, vođa ovog zloglasnog kulta.

Njena majka, Katarina, prošle godine je takođe govorila o iskustvu svoje ćerke.

"Molila sam se da moja slatka ćerka nije otišla toliko daleko da je dopustila da je neko varvarski osakati i muči, ali sam se bojala najgoreg", iznela je svoje viđenje ove strašne situacije, a sada je otkrila i da ju je upravo ona izvukla iz kandži ove sekte.

"Oni su preoteli moj život. Sama činjenica da ne moram da budem jedna od onih koje su u zatvoru ili kućnom pritvoru i nose žig Kita Ranijea, dovoljna mi je. Za to je zaslužna moja majka", rekla je Indija.