ŠTA ĆEŠ SAD, MAJSTORE? Parkirao mu automobil nasred prolaza i zagradio ga, usledila je brutalna osveta zbog koje će čupati kosu! (FOTO)

Bahato parkiranje je jedna od onih stvari koje mogu da nas izbace iz takta, pogotovo ako nam nesavesni vozač zagradi put tako da ne možemo ni da uđemo ni da izađemo iz kuće. Upravo takva jedna situacija se desila farmeru iz Velsa, koji je rešio da se vozaču adekvatno i osveti.

Automobil, Foto: screenshoot/Twitter

Neimenovani Velšanin postao je globalni hit na društvenim mrežama, nakon što je rešio da automobil makre BMW, koji je bio parkiran na ulasku u njegovo imanje, jednostavno ogradi improvizovanom ogradom. Fotografija je otišla u etar zahvaljujući Emili Durant, članici zelene stranke iz Velsa, koja je priču uz fotografiju podelila na svom Tviter nalogu.

– Odlično je primati goste u Velsu, našem delu raja, ali molim vas, nemojte parkirati ispred ulaza na farme. To je radni deo, ne mesto za zabavu. Kad se poljoprivrednici ne mogu brinuti o svojoj stoci, to ih malo uzrujava. Pošteno", napisala je ona.

Povezane vesti