horoskop, devojka, žena, sreća, ljubav
shutterstock.com
horoskop, devojka, žena, sreća, ljubav

shutterstock.com

horoskop, devojka, žena, sreća, ljubav, Foto: shutterstock.com

Oprostiti nije uvek lako, a astrolozi kažu da svaki znak zodijaka ima drugačiji pogled na uvrede. Ako pokušate da ih ponizite ili izdate, evo kako će svaki horoskopski znak reagovati u toj situaciji:

Ovan

Ovnovi reaguju impulsivno, grubo i surovo. Predstavnici ovog znaka ne daju na sebe i bez oklevanja će vam uzvratiti na uvrede. Ponekad se nakon izgovorenih reči kaju, jer ne razmisle dobre pre nego što progovore. Međutim, kod njih ljutnja ne traje dugo, a sam Ovan brzo pristaje na primirje.

Bik

Dobiti oproštaj od Bika nije lako. Oni su tvrdoglavi i retko kad popuštaju. Predstavnici ovog znaka teško i sebi praštaju greške, a još manje drugima. Ako ste uvredili BIka, on će vam se osvetiti kad tad.

Blizanci

Blizanci su ljudi sa izvrsnim veštinama komunikacije koje koriste u slučaju kada ih neko uvredi ili ponizi. Oni će se najpre postaviti na mesto te osobe i pokušati da razumeju uzrok njegovog besa. Blizanci su smireni, a ako ih uvredite verovatno će vam se samo nasmejati u lice i nastaviti dalje.

Rak

Rakovi su preosetljivi i reaguju emotivno na svaku reč koja im je upućena. Kada ih neko uvredi, ponizi ili izda oni se povlače i dugo analiziraju reči koji su im upućene. Ali Rakovi imaju i dobru osobinu - saosećanje. Ako se postave na tuđe mesto, brzo će oprostiti toj osobi 

Lav

Lav je uvek spreman da uzvrati i da se "obračuna" rečima. Baš poput Ovnova i predstavnici ovog horoskopskog znaka znaju da preteraju u raspravi. Dobro razmislite pre nego što se suprotstavite Lavu, jer su velike šanse da vas nadmudri.

Devica

Devica oprašta mnogo lakše od svih ostalih, to joj je u krvi. Ona želi brzo da reši sve probleme i poboljša odnose. One uvrede ne shvataju previše lično, sasvim su mirne, da to ponekad može da zbuni drugu stranu. Device je gotovo nemoguće uvrediti. One će nastaviti dalje, mirne duše kao da se ništa nije ni dogodilo.

kosa

printscreen/instagram

kosa, Foto: printscreen/instagram

Vaga

Postoji velika šansa da Vaga zatraži vaš oproštaj nakon što ste je izdali. Vage žele da imaju skladan odnos sa svima, ona uvek pruža drugu šansu ljudima. One ostaju mirne, ma šta god da im kažete.

Škorpija

Škorpije su uvek na oprezu, ovaj horoskopski znak jednostavno ne zna kako da oprosti. Oni na uvrede neće reagovati burno, ali budite sigurni da će vam uzvratiti istom metom kad se najmanje nadate. Kada jednom povredite Škorpiju, kod nje ste završili za sva vremena.

Strelac

Ispod maske plemenitih i velikodušnih gestova krije se vatreni temperament čija se sva snaga lako može usmeriti protiv vas. Savet astrologa je da se nikad ne zamerate Strelčevima, jer su nepredvidivi.

Jarac

Osobe rođene u ovom znaku ne reaguju burno, ali ako ste ih povredili precrtaće vas bez problema jednom za svagda. Jarac je po prirodi vrlo oprezan, pa se retko ponovo otvara onima koji su ga uvredili.

Vodolija

Sa Vodolijama nikad ne znate na čemu ste. Nekad mogu da oproste preko noći i nastave kao da se ništa nije desilo, a nekad su im potrebni meseci da pređu preko uvreda, sve zavisi od njihovog trenutnog raspoloženja

Ribe

Ribe su najsmirenije među svim znakovima zodijaka, sa sposobnošću da sve oproste, što im se često "obije" o glavu.