Zodijak, horoskop, žena
Foto: Shutterstock
Zodijak, horoskop, žena

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Poverenje svojih nadređenih ćete zadobiti ako pokažete više takta i odgovornosti u načinu na koji se postavljate prema poslovnom okruženju. Posvetite se svojim obavezama.

LJUBAV: Vaša dilema između dva potencijalna partnera će se najverovatnije završiti izborom starijeg i iskusnijeg. Možete da očekujete početak veze koja će trajati na duže staze.

ZDRAVLJE: Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu koji bi mogao da vam bude veoma osetljiv danas. Maksimalno se potrudite da vodite više računa o svom zdravlju.

BIK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete uz pomoć neke osobe sa kojom ste u srodstvu doći do veće zarade. Porodični posao bi sada mogao da vam ide od ruke.

LJUBAV: Vaša veza je nedefinisana i zbunjuje vas. Ni sami niste sigurni šta partner očekuje od vas, niti šta vi od njega možete da očekujete. Najbolje bi bilo da iskreno porazgovarate.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi mogla da vam bude problematičan faktor u narednom periodu. Bićete skloni problemima na polju zdravlja sada.

BLIZANCI

POSAO: Poslovno putovanje koje ste planirali se neće odvijati onako kako ste očekivali. Spremite se za manje komplikacije kada je u pitanju vaše poslovno polje.

LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom je prilično nestabilan i napet. Moguće je da oboje krijete nešto jedno od drugog i da zbog toga imate sve veće probleme sa nepoverenjem.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete koje bi mogle da vam ozbiljnije ugroze zdravlje disajnih puteva i pluća. Dolazi period koji za vaše zdravlje može da bude prilično nepovoljan.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Ako preterate sa troškovima, posledice će biti i teže od očekivanih. Povedite računa o raspolaganju novcem koji bi kasnije mogao da vam bude potreban za neka nova ulaganja.

LJUBAV: Razmišljate koji je najbolji način da saopštite partneru da želite da prekinete vezu sa njim. Prosto osećate da ništa nije kako je bilo u vašem odnosu i gubite emocije.

ZDRAVLJE: Promenite režim ishrane ako želite da vam se stanje na polju zdravlja u narednom periodu poboljša. Maksimalno se potrudite da vodite više računa o sebi.

LAV

POSAO: Nagrada koju očekujete za veliki trud koji ste uložili na poslovnom polju će doći sa zakašnjenjem. Nemojte da se razočarate ako stvari ne budu išle onako kako očekujete.

LJUBAV: Sve više osećate da su razlike između vas i partnera prevelike i nepremostive. Pitate se kuda vaš odnos može da vodi kada vam je situacija prilično nepovoljna.

ZDRAVLJE: Moguća je povišena temperatura kod vas u narednom periodu. Skloni ste brojnim problemima na polju zdravlja. Potrudite se da vodite više računa o sebi.

DEVICA

POSAO: Vaš posao je naporan i sve vas više iscrpljuje. Osećate da vam treba odmor kako biste mogli da napunite svoje baterije. Pred vama je period koji vam donosi neke probleme.

LJUBAV: Primećujete da osoba sa kojom ste u vezi očekuje od vas i mnogo toga što joj niste obećali. Ne želite da odgovorite na sve njene zahteve koji vas sada nekako opterećuju.

ZDRAVLJE: Dobro zdravlje vas očekuje danas. Ne biste trebali da očekujete veće probleme na ovom polju. Sudbina će biti na vašoj strani i bićete puni energije u narednom periodu.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Pred vama je dobar dan u kome vas očekuje nalet pozitivne energije koju ćete iskoristiti konstruktivno. Potrebno vam je vreme kako bi napravili adekvatnu organizaciju.

LJUBAV: Ako ste zainteresovani za osobu rođenu u nekom vazdušnom znaku, možete da očekujete da ćete veoma uskoro ući u vezu sa njom. Nova ljubavna dešavanja će vas radovati!

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Na polju zdravlja nemate naglašene probleme i zadovoljni ste situacijom u kojoj se nalazite. Možete da očekujete pozitivne okolnosti na ovom polju.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da će vam se uslovi rada neočekivano popraviti. Takvo olakšanje vam je već postalo neophodno jer ste dugo bili u situaciji koja vam nije odgovarala.

LJUBAV: Imate šanse da započnete tajnu vezu sa veoma privlačnom osobom rođenom u vodenom znaku. Možete da očekujete da ćete pronaći dosta međusobnih sličnosti.

ZDRAVLJE: Potrudite se da stvarate zdravije navike. Pred vama je period u kojem biste na polju zdravlja mogli da budete osetljiviji nego inače. Postoji sklonost ka tegobama i problemima.

STRELAC

POSAO: Vaša komunikacija sa saradnicima se popravlja posle dužeg perioda stagnacije. Možete da očekujete da ćete i na poslovnom polju imati šanse da napravite adekvatne pomake.

LJUBAV: Želite da se iskreno zaljubite ponovo i u tom cilju sklapate mnogo novih poznanstava. Spremni ste da budete otvoreniji na polju flerta kao i da se prepustite novim avanturama.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja! Današnji dan vam je jako povoljan i osećate se sasvim dobro. Posvetite se nekoj vrsti rekreacije ili hobiju koji vas opušta.

Zodijak, horoskop, astrologija

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Poslovna atmosfera će se održati stabilnom i pozitivnom. Rasterećeni ste i dobro raspoloženi. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve tegobe na ovom planu.

LJUBAV: Osećate da je vaša ljubav prava i želite da voljenoj osobi date svoj maksimum i pružite joj sve uslove da bude srećna. Spremni ste da se maksimalno posvetite emocijama.

ZDRAVLJE: Želudac vam je osetljiv i možete biti skloni većim problemima sa varenjem... Važno je da se trudite da vam ishrana bude uravnotežena i da pijete dovoljno tečnosti.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko započinjete neki novi posao, očekujte uspeh u njemu. Moguće je da ćete dobiti podršku saradnika muškog pola pre nego od žena. Povoljan je i dan za poslovne sastanke.

LJUBAV: Vaše emocije prema trenutnom partneru su daleko od onih sa početka vaše veze. Možete da se nadate novom poznanstvu. Spremni ste da svoje srce otvorite ka novoj osobi.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije u sebi i u odličnoj ste formi! Bavljenje sportom vam prija i najbolje se osećate kada ste aktivni i kada se trudite da budete u kondiciji!

RIBE

POSAO: Čvrsto verujete da zastupate ispravan stav i spremni ste da ga nametnete svim svojim saradnicima. Očekuje vas period u kojem ćete imati manje zastoje na poslovnom polju.

LJUBAV: Možete da očekujete lep dan ispunjen zadovoljstvom i prepuštanju emocijama sa svojim partnerom. Ako ste slobodni, još na vidiku nema kvalitetnog poznanstva.

ZDRAVLJE: Vreme je za redovnu lekarsku kontrolu. Očekuje vas period koji vam donosi manje probleme na polju zdravlja. Bilo bi dobro da povedete više računa o sebi.