horoskop, devojka
printscreen/instagram
Embed: www.youtube.com youtube.com

OVAN

Posao: Vaša podsvest se može igrati sa vama tokom dana. Imaćete dosta novih saznanja koja su u vezi sa dragim osobama. Osećate se pomalo usamljeno i neshvaćeno, što može prozrokovati da počnete da sumnjate u neke svoje planove.
Ljubav: Izuzetno ste privlačni, a trudite se i da održite dobru fizičku normu. Vaša neodoljivost može izazvati ljubomoru kod nekih prijatelja koji se osećaju ugroženim u vašoj blizini.
Zdravlje: Generalno dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje i možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Horoskop vam je dobro postavljen pa vas i faktor sreće može pratiti.

horoskop, devojka

printscreen/instagram

Foto: printscreen/instagram

BIK

Posao: Diplomatija i umetnost postizanja kompromisa će vam doneti željene rezulatate, posebno ako ste odlučili da krenete u nove poslovne izazove. Jedan od tih izazova bi mogao da bude i neki privatni biznis.
Ljubav: Voljena osoba i prijatelji pružiće vam zajedničku podršku u različitim oblastima. Njihova pomoć je dragocena. Odnos sa porodicom biće idiličan.
Zdravlje: Solidno stanje na polju zdravlja. Ne biste trebali da se brinete. Lako rešavate sve ono što vas muči. Povoljan je period da se posvetite sebi i svom zdravlju.

BLIZANCI

Posao: Zvezde vam stavljaju osmeh na lice i daju neobičan šarm i mladalački izgled. Ovo je oruđe kojim treba da se služite u postizanju ciljeva.
Ljubav: Možete da očekujete veoma lepo poznanstvo preko prijatelja. Pred vama je šansa da se nova ljubav rodi. Spremni ste za pozitivne promene koje vas očekuju.
Zdravlje: Podložni ste reumatskim tegobama i to vam je slaba tačka u ovoj nedelji. Dobro bi bilo da posetite reumatologa i da se posavetujete sa njim šta treba da činite. Možda će biti dobro da se obave neke detaljnije analize.

RAK

Posao: Možda niste bili zadovoljni zbog nekih neočekivanih stvari koje su se dešavale, ali ako prihvatite odgovornost i priznate sebi da je tome kumovalo vaše nestrpljenje lakše ćete naći izlaz.
Ljubav: Nemojte požurivati partnera, jer će se sve dešavati na brzinu, a on će biti zatečen situacijom. Ovog dana doživećete najveću sreću koju odavno priželjkujete. Budite trezveni prilikom donošenja velikih, životnih odluka da se ne bi ste kasnije kajali.
Zdravlje: Bacite se na dijetu, pomozite svom organizmu da se oporavi i nećete imati nekih većih problema.

LAV

Posao: Malo ste oštri na rečima i koristite ih i kad ne treba, a sve u cilju da svoju intelektualnu superiornost istaknete u odnosu na druge.
Ljubav: Sve veće poštovanje i poverenje koje gajite prema partneru, dovešće do toga da se dogovarate da proširite porodicu. Ta činjenica će vas vrlo usrećiti. Slobodni pripadnici ovog znaka napokon uspevaju da dođu do osobe koja im se odavno dopada.
Zdravlje: Prolazna glavobolja je moguća tokom današnjeg dana. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu. Ukoliko se pojave neke tegobe obavezno posetite lekara.

horoskop, magija

shutterstock

Foto: shutterstock

DEVICA

Posao: Neki problem vidite većim no što zaista jeste. U poslovima, ne dižite nogu sa gasa i radite punom parom, pa će i finansijski efekat vašeg rada biti veći nego što ste pretpostavljali.
Ljubav: Slobodni pripadnici ovog znaka imaju naklonost prema jednoj dragoj osobi, ali se preispitujete da li da idete dalje ili ne, jer niste sigurni šta u stvari želite u životu. Previše razmišljate, a ništa ne preduzimate.
Zdravlje: Prijaće vam san i odmor. Preterano ste se iscrpeli u prethodnom periodu i sada vamje potrebno neko vreme u kojem ćete biti više posvećeni sebi i svojim potrebama.

VAGA

Posao: Izuzetno ste istrajni u onome što želite, zato vam savetujem da malo više no dosad, verujete u sebe i ojačate svoje samopouzdanje. Ubrzo će doći do zamene uloga i neko ko je bio u poziciji da diktira tempo mogao bi da nestane iz igre.
Ljubav: Nemojte sebe opterećivati mislima da partner krije nešto od vas. Jednostavno, on je ravnodušan, jer ste vi napravili takvu situaciju. Potrudite se da izađete iz toga i pokrenuće se volja i želja da se opet približite jedno drugom.
Zdravlje: Dobro se osećate i nemate probleme na polju zdravlja. Današnji dan vam donosipozitivne aspekte na svim poljima i generalno ne biste trebali da budete zabrinuti.

ŠKORPIJA

Posao: Pazite gde stavljate svoj potpis, jer bi kasnije moglo da se utvrdi da vam neke bitne činjenice nisu predočene. Ukoliko čekate rešenje nekog predmeta od strane državnog organa, velike su šanse da se to uskoro desi.
Ljubav: Kod vas postoji zanos koji može da vam napravi velike probleme. Ukoliko vas neko jako privuče, sačuvajte trezvenost, bar dok donosite važne odluke za svoju budućnost.
Zdravlje: Sasvim dobro se osećate. Ne očekuju vas problemi kada je u pitanju polje zdravlja.Sve je sasvim uredu i stanje je stabilno. Posvećeni ste sebi i ljudima do kojih vam je stalo.

horoskop, nebo, priroda

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

STRELAC

Posao: Izuzetno vam je stalo da okončate i dovršite neke nezavršene poslove i obaveze u čemu ćete i uspeti, ali postoji jedna stvar na koju morate obratitipažnju, a to je da ne preterate u demonstraciji svoje moći i potcenjivanju kolega.
Ljubav: Danas nastupa jedan teži momenat u kojem će prevladati nepoverenje, ljubomora i zavist i to sa obe strane. Ne tražite krivca! Najvažnije je da će napetost proći i da ćete uspeti da prevaziđete ovu situaciju.
Zdravlje: Problemi sa stomakom bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana. Povedite računa o svojoj ishrani i navikama. Moguće je da je došlo vreme za promene.

JARAC

Posao: Ono što je sazrelo, rešiće se samo od sebe, bez mnogo truda. Imate sreće kada je u pitanju novac, zbog kojeg trošite više energije nego što je potrebno.
Ljubav: Zauzeti Jarčevi će biti posvećene partnerskim odnosima i ispravljanju grešaka koje su pravili. Dolazi do pomirenja i krećete u jednu mnogo bolju, iskreniju fazu vašeg odnosa, kada ćete steći poverenje jedno u drugo.
Zdravlje: Mogući su manji problemi sa kožom, iritacijama, aknama ili alergijskimreakcijama. Posavetujte se sa vašim dermatologom oko problema koji vas muče.

VODOLIJA

Posao: Ne vidite priliku od koje možete da profitirate. Pokušajte da se ne opterećujete sitnicama. Komunikacija sa drugima vam neće baš ići od ruke, jednostavno će drugi teže razumevati ono što želite da im kažete.
Ljubav: Danas će vam se ukazati jedna prilika i stalno ćete se pitati da li je to ono pravo. Jeste, to je osoba koja vam odgovara po svemu i slobodno krenite u neku zajedničku priču.
Zdravlje: Odlično stanje, budite bez brige! Posvetite se sebi i svojim potrebama. Bavljenjesportom vam jako prija i bolje se osećate kada ste fizički aktivni i kada radite na sebi.

RIBE

Posao: Izborili ste se za neki svoj poslovni cilj i poziciju i osećate se super, ali to su samo formalnosti – svesni ste da je veliki posao pred vama. Posvetite se onome što radite!
Ljubav: Ljubav će vam se desiti kao grom iz vedra neba i ni sami nećete biti svesni kako se sve to odigralo. Najvažnije je da ćete ući u vezu zadovoljni, jer odavno čekate da se ovako nešto i desi.
Zdravlje: Manji problemi sa hormonima su mogući kod vas , pa povedite računa o tome. Vreme dolazi za redovnu ginekološku kontrolu ako niste bili u skorijem periodu.