Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Odličan je dan za obnovu komunikacije sa stranim saradnicima. Saradnja je bila u prekidu neko vreme, ali vi ih sada uspešno animirate u cilju nastavka poslovnog odnosa.

ZDRAVLJE: Dan nije najpovoljniji za zdravlje i sasvim slučajno mogu nastati zdravstveni problemi ukoliko popijete hladno piće ili pojedete nešto što se nije odmrzlo u dovoljnoj meri.

BIK

POSAO: Odnos sa nadređnim se polako zahuktava. Ono što je bio komentar, sada postaje otvorena sugestija. Ne dozvoljavate ikome da se meša u vaš način rada.

LJUBAV: Upornost je vaše drugo ime. Uspostavljate kontakt sa drugom stranom, ali ne pokazujete otvoreno interesovanje. Strpljivo čekate susret sa simpatijom.

ZDRAVLJE: Glavni proble je disbalans hormona. To može negativno uticati na to kako se osećate, u smislu da imate napade vrućine ili u psihološkom smislu da ste nervozni.

BLIZANCI

POSAO: Problemi su prisutni na polju finansija. Novac koji čekate ili kasni ili neće biti ona svota koju očekujete. Nezadovoljni ste i nesigurni zbog nestabilnih finansija.

LJUBAV: Ova količina emocija i ljubavi nije uobičajena za vas. Imate utisak da ne možete da izdržite a da voljenoj stalno ne šaljete bar poruke, ako je već ne zovete da joj čujete glas.

ZDRAVLJE: Digestivni sistem je osetljiv, kao i sistem eliminacije. Potrebna je doza opreza prilikom izbora hrane. Najbolje da se odlučite za hranu za koju znate da vam ne smeta.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Odličan je dan za regulisanje svih zakonskih pitanja. Ukoliko ste do sada nešto planirali, razmišljali i dvoumili se šta da uradite, sada je dan kada treba da krenete u akciju.

LJUBAV: Emotivno ste prazni, neispunjeni i izgubili ste veru da će ikada biti bolje. Ovo je savršen dan za suočavanje sa emocijama, priznavanje i prihvatanje istih.

ZDRAVLJE: Muškarce očekuju problemi sa urogenitalnim traktom. Učestala upotreba toaleta vas nervira i nateravaće vas da konačno potraže pomoć od stručnjaka.

LAV

POSAO: Razočaranja stižu sa svih strana. Saradnik u koga ste imali puno poverenje je našao bolje radno mesto. Osećate kao da ste ostali sami na brodu koji tone.

ZDRAVLJE: Leto još uvek nije završeno. Čuvajte se dejstva klima uređaja. Mogu da naprave ozbiljne probleme u smislu da se ukočite. Neke problem je bolje izbeći prevencijom.

DEVICA

POSAO: Odnos sa kolegama je nezadovoljavajući. Vaši stavovi o tome kako odraditi neke obaveze se drastično razlikuju. Radi mira u okruženju pristajete na njihove predloge.

LJUBAV: U mislima su vam i dalje neki prošli dani. Voleli bi da ste imali više iskustva u prošlosti. U tom slučaju ne bi napravili greške kojih tada niste bili svesni.

ZDRAVLJE: Ne osećate se dobro. Potrebno je da povedete računa o pritisku i da predupredite njegov nagli skok ili pad. Moguća je kratkotrajna slabost da vas podseti šta je bitno u životu.

VAGA

POSAO: Osećate se dobro: opušteni ste, komunikativni, dobro organizovani. Koristite dan za komunikaciju i sastanke sa ljudima iz oblasti medija. Šarmom postižete ciljeve.

LJUBAV: Imate naglašenu potrebu za pažnjom i ljubavlju partnera. Kako partner neće prepoznati vaše potrebe bićete povređeni i prebacićete mu da se loše ophodi prema vama.

ZDRAVLJE: Razmišljate o tome šta bi mogli da uradite da bi poboljšali svoj izgled. Razne aktivnosti vam padaju na pamet, ali još uvek ne možete da se odlučita koja vam odgovara.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Imate utisak da novi problemi stižu sa svih strana. Iako ste fokusirani na posao, maksimalno ulažete napor nema vidljivih rezultata što vas prilično frustrira.

LJUBAV: Preispitujete svoje emocije prema partnerci. Niste sigurni da li je ona prava osoba za vas. Takođe, pitate se da li odnos opstaje iz navike ili među vama još uvek ima emocija.

ZDRAVLJE: Osećate se slabo. To se manifestuje kroz otpor da uradite bilo šta što zahteva fizički napor. Neaktivni ste. Svesni ste da je krajnje vreme da promenite loše životne navike.

STRELAC

POSAO: Odličan je dan za regulisanje bilo kakvih zakonskih pitanja. Ukoliko danas imate neko suđenje, odlično prolazite na istom i očekujete da presuda bude doneta u vašu korist.

LJUBAV: Puštate da odnos sa partnerkom ide svojim tokom. Niste u potpunosti zadovoljni, ali ni nezadovoljni u toj meri da bi se odlučili za raskid. Ne govorite partnerki šta mislite.

ZDRAVLJE: Imate utisak da ste fizički slabi. Niste daleko od istine s obzirom da se ne bavite fizičkom aktivnoću. Razmišljate šta je potrebno da uradite da bi se osećali fizički snažnije.

JARAC

POSAO: Uživate u komunikaciji sa saradnicima. Na sastancima vodite glavu reč i pritom vodite računa o interesima obe strane. To vam omogućava optimalnu saradnju.

LJUBAV: Po prirodi ste zatvoreni i slabo pokazujete emocije. Danas ste prilično ljubomorni i ne umete da sakrijete osećanja. Pravite scenu partnerki koja je iznenađena vašim ponašanjem.

ZDRAVLJE: Glava je prilično osetljiva. Na granici ste da dobijete glavobolju. Koristite vreme da budete na otvorenom ne bi li se opustili, razbistrili misli i izbegli glavobolju.

Planeta Mars, horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Imate odličnu komunikaciju sa saradnicima. Po vokaciji ste timski igrač. Zajedničkim snagama donosite odluke za koje mislite da će povoljno uticati na razvoj posla.

LJUBAV: Emocije su vam jake, ali pokušavate da se fokusirate na posao. Toliko ste željni partnerke da ipak zakazujete sastanak sa njom i to odmah nakon završetka radnog vremena.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. U ovoj oblasti se ne vide bilo kakva dešavanja. Zadovoljni ste svojim zdravstvenim stanjem, ali ne odustajete od ideje da počnete da se rekreirate.

RIBE

POSAO: Niste spremni za poslovni rizik. Radije idete utabanim, proverenim poslovnim stazama nego što vas privlači nepoznate poslovna prečica. Sigurnost vam je na prvom mestu.

LJUBAV: Razmišljate o dragoj osobi. Imate potrebu da provedete više vremena sa drugom polovinom. Druga strana ima probleme tako da ne deli ista interesovanja sa vama.

ZDRAVLJE: Vodite računa o zdravlju. Izbacili ste šećer iz ishrane i imate utisak da su rezultati vidljivi. Smeta vam duvanski dim i govorite prijateljima o njegovoj štetnosti.