crna magija, vradžbine
shutterstock
crna magija, vradžbine

shutterstock

Foto: shutterstock

Koji su znakovi crne magije u kući

Postoje česti znakovi koji mogu pomoći da izvršite test i otkrijete da li postoji prisustvo crne magije. Među njima mogu biti:

Zvukovi kucanja na vrata i prozore, neobjašnjiva svetla.
U vašoj kući možda ćete čuti glasove koji prestaju kada pokušate da vidite odakle dolaze.
Osećate li iznenadnu hladnoću prilikom ulaska u sobu? Neki to doživljavaju kao groznicu, osip ili naglo trzajuće srce.
Zavese, fioke mogu same da budu pomerene kada deluje kao da nikoga nema u kući. Predmeti mogu bez razloga da padnu sa polica, slike sa zidova.
Da li u svom domu imate problema da se opustite, stalno ste razdražljivi, ne možete da zaspite, imate česte košmare, da li se budite umorni?
Snažan znak progona mogao bi biti ako se nakon teške noći čvrstog sna, budite sa neobjašnjivim tragovima poput crvenila, modrica, osipa.

Gosti koji dolaze u vašu kuću ne vole dugo da ostanu, traže izgovor da što pre odu, osaćaju se neprijatno, a vi osećate njihovu promenu raspoloženja
Da li imate kućnog ljubimca? Životinje često mogu pre ljudi da naslute da nešto nije u redu, potražite smernice u njihovom ponašanju.
To su sve znakovi crne magije u kući.

Razlozi za prisustvo crne magije u kući
Razlozi mogu biti razni: od nečije zle namere koji je uz pomoć crne magije, bacio kletvu na vašu kuću, do slučajnog delovanja drugih sila - npr. blizina groblja, reke, ili događaja, blisko i daleko vezanih za vašu kuću poput tragedije ili nesreće u prošlosti. Obiđite kuću, dvorište, baštu i proverite da li je nešto van uobičajenog i da li postoje znaci ljudskog delovanja. Vrač može pokušati da dođe u posed predmeta iz vaše kuće, te proverite da li vam nešto fali, ili da li je nešto ostavljeno (proverite zemlju na znakove otkopavanja i zakopavanja).

Jednostavan ritual za skidanje crne magije u kući
Jedan od rituala za skidanje crne magije u vašoj kući koji svakako možete pokušati uključuje ogledalo i crnu sveću. Ogledala uzimaju crnu magiju koja se nalazi ispred ogledala i vraća je nazad odakle god je potekla. Ono što ćete uraditi za jednu od ovih čarolija je da nabavite crnu sveću i stavite je direktno pred ogledalo u centralnoj prostoriji kuće i ostavite da gori čitavu noć. Crna boja sveće upija svaku negativnu energiju koju u vašoj kući uzrokuje crna magija. Obavezno se ni u jednom trenutku ne gledajte u ogledalo dok crna sveća gori, ne želite da vidite sopstveni odraz. Ovo možete izbeći okretanjem ogledala tako da je okrenuto prema zidu. Kada noć prođe, ugasite sveću i sahranite ostatak napolju, tako da čista energija zemlje može da neutrališe bilo koju negativnu energiju koju je pokupila iz crne magije u vašoj kući. Ne koristite ogledalo dok ga ne očistite kaduljom ili slanom vodom u slučaju da ima preostale energije od crne magije.

magija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Skidanje crne magije uz jaje 

Jaja se koriste u zaštiti i dobar su test crne magije. Postoji nekoliko načina na koji se jaja mogu koristiti za čišćenje i skidanje crne magije. Obično se u osnovi koristi jaje crne kokoši.
Jaje trebati oprati vodom i pustiti da se jaje prirodno osuši. Kad se jaje osuši, okupajte se. Tokom kupanja utrljajte jaje od krune glave do vrha nožnih prstiju. Vizualizujte da jaje izvlači svu negativnu energiju u sebe. Izađite iz kupatila, a zatim stavite posudu sa vodom i u nju razbite jaje. Metode čitanja znakova paginacije jaja su podjednako važne kao i samo čišćenje uz jaje. U jednom čitanju može biti čitljivo više znakova i stoga se očitavanja mogu menjati od slučaja do slučaja.

Boja i oblici žumanceta
Ako je žumance glatko i bistro bez znakova krvi, mehurića ili lošeg mirisa, onda je osoba koja se čisti bistra i neuprljana crnom magijom. Ako žumance pokazuje osobu, onda je to znak da je postojalo prisustvo bačene crne magije te ta osoba predstavlja osobu koja je bacila kletvu, a čiju je negativnu energiju jaje upilo te je skidanje crne magije uspelo. Ako žumance pokazuje oko, tada se kaže da je osoba pod uticajem zlog oka. Ako pokazuje znak ptice - poput sove, vrane, supa, za osobu se kaže da je pod urokom.

Krvne mrlje jaja magija
Ako na žumancetu ima mrlja krvi, to je znak jake vradžbine koja je izvršena na osobi. Takva osoba obično ne uspe da postigne uspeh u životu. Ovoj osobi nedostaje energije i entuzijazma i to rezultira neuspehom u svemu. Krv može biti jasno vidljiva ili se može desiti da žumance crveni u boji. U oba slučaja to je znak dejstva zle duše, za koju se kaže da hoda sa osobom tako što u svemu donosi lošu sreću. Činjenica da je ovo prikazano u jajetu znači da je zlo sada uklonjeno iz vaše duše.

Bela boja u magiji jaja
Boja bele u jajetu, nakon što se jaje otvori, takođe daje važne znakove crne magije. Ako je mračno, mutno ili mršavo, znači da ste uplašeni i da duša treba da se oseća samouverenije. Ako je voda bela i zamućena onda je to znak crne magije i stoga se mora pravilno očitavati i sa drugim znakovima. Dobra vest je da je skidanjem zla uklonjena crna magija.

Miris jajeta u čitanjima
Ako voda loše miriše, onda je to znak uroka koji je izvršen na osobi da donese lošu sreću i neuspeh. Ako voda daje miris sumpora onda se situacija smatra veoma ozbiljnom. Kontinuiranm čišćenjem jajetom biće osigurano skidanje crne magije i sve negativne energije.

Biseri u jajetu
Biseri su mali mehurići koji se ponekad formiraju nakon pucanja jajeta. Ako su to draperje pričvršćene na dno tih bisera, onda to znači da dobri duhovi brinu o vama.

Mehuri u jajetu
Ako se u vodi formiraju oblici velikog balona, onda je indikativno da je osoba zarobljena u trenutnoj situaciji i da se njegova situacija neće brzo poboljšati. Mehur može predstavljati lošu situaciju zbog kletve koju je neko dovršio ili usled rezultata pogrešnih dela. U takvoj situaciji ritual skidanja crne magije jajetom treba provoditi više puta.

Ostali znakovi u jajetu
Kada čistite jaje, ako vam pukne u ruci tokom čišćenja, to znači da loši duhovi pokušavaju da vas spreče da budete zaštićeni. Savet je da se postupak ponovi. Razbiti jaje na podu prilikom pripreme rituala znači ozbiljnu situaciju koja zahteva dodatnu pomoć - konsultujte nas.

Bacanje jajeta
Jedna od važnih mera predostrožnosti je pažljivo odlaganje jaja posle čišćenja kako se ne bi vratila loša sreća osobi. Kako se u svako doba može pojaviti mnogo znakova, i situacija svake osobe može biti jedinstvena, tako da je tema prilično opsežna. Možete ili ne pročitati znak u jajetu i razbiti celo jaje o drvo. Ako ste imali loše čitanje ili situaciju, savetuje se da jaje bacite na raskrsnicu ili idite do obale reke i bacite jaje na stenu pokraj reke. Gledajte kako se sadržaj odvodi u vodu. Odlazite i ne osvrćite se.