Magija
Shutterstock
Magija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Da bi se nekom uradila magija i nanelo zlo po pravilu ne mora da se direktno baci nijedan ritualni predmet ili stvar. Magija se može uraditi na daljinu a da toga niste ni svesni.

Ipak na prostoru Balkana ritualni predemeti se jako često koriste u pravljenju crne magije i u narednim rečenicama ćete dobiti bar donekle informaciju o njima.

1. Zemlja ispred kućnog praga.

DA LI STE IKAD POMISLILI DA VAM JE NEKO BACIO ČINI?

 

2. Jaje.

3. Pera umotana kanapom ili koncem.

Ako pronađete nešto slično ne trebate imati sumnje da je neko to uradio sa namerom da vam nanese zlo! U ritualima crne magije žrtvovanje životinja je jako često tako da su to verovatno pera kokoške ili guske koja je ritualno žrtvovana samom vragu kako bi se vama napakostilo! Takav predmet nipošto ne dirajte rukama već ga spalite u vatri da izgori do pepela.

magija, devojka, lišće

shutterstock

Foto: shutterstock

4. Krv.

Ako na svojoj kapiji ili u dvorištu pronađete krv, vrlo verovatno je to urađeno sa lošom namerom. Kao što sam pomenula, u ritualima crne magije se često koristi žrtvovanje životinja i takva krv je jako moćno sredstvo crnih sila! Trebate uzeti vodu sa tri izvora i tu krv oprati.

5. Katanac.

Veoma često se koristi za zaključavanje nečije sreće i sudbinskog puta. Ako ga pronađete u svom dvorištu vi ga izbacite ali svakako ako ga vidite negde na ulici nemojte ga nipošto dodirivati jer je verovatno nemenjen nekom drugom za loše stvari.

6. Maramica (vezana).

SVEĆA, TEGLA, ROMANTIKA

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

7. Sveća.

Sveća koja se pali na groblju može poslužiti kako bi se uništio nečiji život ili porodica. Ako je pronađete u svojoj blizini, izbacite je van dvorišta preko neke reke ili potoka.

Ne terba odmah ni ulaziti u paranoju jer stvarno postoji i niz slučajnosti, a postoji i bezobrazluk gde vam neko može baciti nšto slično samo sa namerom da kod vas izaove konfuziju i strah.

Komentari (1)

Žena

03.10.2020 02:25

Draga moja zLaovo , sve sam pronasla ,bice ti vraceno sa kamatom!