EVO KOJA REČ NAJBOLJE OPISUJE VAŠE OSOBINE Dan rođenja otkriva našu ličnost i karakter

Lični brojevi otkrivaju i lične osobine, svojstvene samo nama

Deca i roditelji
Deca i roditelji, Foto: Shotterstock

Bez obzira u kome mesecu i koje godine ste rođeni, numerologija kao nauka o brojevima i samo na osnovu datuma u mesecu ima odgovor na pitanje koje su naše dominantne osobine, koje provladavaju našom ličnošću.

Datum rođenja, bez obzira na mesec i godinu može otkriti kom tipu ličnosti pripadate. Tako, ako ste rođeni 20. u mesecu, vi spadate u najosetljivije ljude!

Deca krevet spavanje roditelji, manja
Deca krevet spavanje roditelji, manja, Foto: Shutterstock

Umetnička priroda ličnosti

Ukoliko ste rođeni 3, 9, 12, 15, 21, 29 i 30 dana u mesecu, onda ste vi prava umetnička duša, jedna od najvećih stvaralačkih ličnosti svoga vremena. Privlači vas svet umjetnosti i kulture, dok na stvari gledate iz svih uglova kako biste uspeli da stvorite konačnu sliku o nekoj stvari.Ukoliko osećate da možete da se bavite nekim vidom umetnosti, onda samo napred! Možda ćete se i sami iznenaditi koliko vam dobro ide.

Rođene vođe

Ukoliko ste rođeni 1, 10, 18, 19, 27 i 28 dana u mesecu, onda ste vi rođeni za poziciju vođe. Krajnje ste strastvena osoba kada su u pitanju vama bliski ljudi. Neće vas ništa zaustaviti na putu da svima omogućite uspešan dolazak do cilja, čak iako za to morate ustupiti nekome svoje mesto.

Skromni ste, ali se uvek držite čvrsto i sigurno, i odlično razumete svet koji vas okružuje. Vi ste rođeni lider i ništa vas ne može zaustaviti!

Osetljive ličnosti

Ukoliko ste rođeni 2, 6, 7, 11 i 20 datuma u godini, onda vi spadate u kategoriju najosetljivijih ljudi ovog vremena.

Rođeni ste da lako naprvite razliku između dobra i zla, ali nikada ne ostavljate druge u strahu ili u sumnji, i sposobni ste se izborite sa bilo čim. Vrlo ste stabilnog razuma, koji je sposoban da izdrži stres i pritisak, a probleme uvek rešavate pomoću logike i racionalnog razmišljanja. Nikada ne donosite brzoplete odluke, pažljivo razmatrate svaki konflikt pre nego što ga rešite.

Avanturisti

Ukoliko ste rođeni 4, 25, 16, 5, 14 i 23 dana u mesecu, najverovatnije da spada u najveće avanturiste u svom okruženju. Vrlo rado prihvatate svaku mogućnost da istražujete nešto novo. Može vas zainteresovati bilo šta,nov hobi, mesta, ljudi...

Porodični ljudi

Ukoliko ste rođeni 8, 17, 22, 26, 13, 24 i 31 dana u mesecu, onda vi spadate u onu kategoriju osoba kojima je porodica na prvom mestu. Uvek se brinete o svojoj porodici, kako je porodica, da li nešto možete da učinite za nju. Sve svoje srećne trenutke želite da provedete u porodičnom krugu. Vrlo ste brižljivi prema bliskim osobama, i što god da se događa, vi ćete biti uz njih. Bez pitanja ćete doći na svaki njihov poziv.Isto važi i za prijatelje. Prijatelji su vaša druga porodica.

Slične tekstove nađite OVDE!

Povezane vesti