HOROSKOP ZA 27. FEBRUAR Danas će Rak biti emocionalno zadovoljniji, Ovnu se otvaraju nove biznis prilike, a Škorpija će obnoviti staru ljubavnu vezu!

Lepo je slaviti uspeh, ali je isto tako važno obeležiti i lekcije neuspeha

OVAN

POSAO: Nezadovoljni ste, bilo poslom, bilo poslovnim saradnicima i kolegama. Konačno vam se smeši sreća, u svim segmentima vašeg postojanja i delovanja. Pratiće vas srećne okolnosti i mnoga vrata počeće sama da se otvaraju.

LJUBAV: Imaćete potrebu za druženjem i kontaktima sa drugim ljudima. Partnerski odnos je slobodniji ali čvrst i dobar. Zračite zadovoljstvom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o fizičkoj aktivnosti. Potrebno je da se bavite nekim vidom rekreacije kako biste uspeli da se vratite u kondiciju, a samim tim i da se bolje osećate.

BIK

POSAO: Došlo je vreme da ostvarite neke vaše istinske ambicije, da se zapitate šta je to što zapravo želite. Kreće period blagostanja i poslovne ekspanzije, a sve što je potrebno jeste da sledite sebe i svoje želje.

LJUBAV: Uživate u ljubavi, zadovoljni ste i zračite neodoljivim šarmom. Ako ste slobodni srešćete osobu u koju se možete jako brzo zaljubiti. Vrlo ste posesivni kada volite, ali sada vašem partneru ništa ne smeta.

ZDRAVLJE: Mogući su hronični zdravstveni problemi, poželjno je da posetite svog lekara. Psihička rastrzanost. Nesanica.

BLIZANCI

POSAO: Ako ste rešili da promenite posao, sada je pravo vreme za to. Ako ste nekim slučajem nezaposleni, otvorie vam se vrata ka novom poslu. Finansijska situacija se stabilizuje i možete biti zadovoljni onim sto ste postigli.

LJUBAV: U porodici vlada hronično nezadovoljstvo i nerazumevanje pa se osećate otuđeno od članova porodice. Budite strpljivi u rešavanju porodičnih problema. Neće biti brzih rezultata.

ZDRAVLJE: Prolazna prehlada je moguća ali ne biste trebali da imate veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Posavetujte se sa lekarom ako budete imali bilo kakve probleme.

Horoskop zodijak horoskopski znaci
Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Vi ste opet vrlo elokventni, britki i snalažljivi. Razmišljate praktično, a radite brzo i spretno, pa ste idealan saradnik.

LJUBAV: Ukoliko pokažete više fleksibilnosti ovog meseca možete očekivati i znatno više emotivnog zadovoljstva. Partner će to umeti da ceni.

ZDRAVLJE: Bolje se osećate. Hronični zdravstveni problemi popuštaju. Bićete zadovoljni svojim zdravstvenim stanjem.

LAV

POSAO: Možete da iskažete do maksimuma svoje, pre svega govorničke sposobnosti. Polaziće vam za rukom da svakoga pridobijete za svoj interes zahvaljujući dobroj moći ubeđivanja. Imaćete pri tom i više samopouzdanja i jedan autoritativan stav.

LJUBAV: Pokazite više emocija i topline u odnosu, vašu krutost i hladnoća odbijaju partnera. On, pak, ne pokazuje dovoljno strpljenja što sve skupa rezultira dugoročnom krizom.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete probleme po pitanju zdravlja danas. Mada, kada emotivno niste zadovoljni onda vam uglavnom nije ni zdravlje sjajno.

DEVICA

POSAO: Budite oprezni, moguće su loše i nepromišljene odluke koje će se negativno odraziti na vaše finansije. Nervoza je prolazna.

LJUBAV: Dugo vam se vaša ljubavna prošlost vrzmala po glavi, a vaše nezadovoljstvo uzrokovalo je nezainteresovanost za emotivni život i zahlađenje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom. Povedite računa da ne dođe do nekih problema ili povreda u predelu leđa. Ako imate neke probleme na tom planu, posavetujte se sa lekarom.

Majanski zodijak
Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Novčana situacija nije stabilna pa nemojte preduzimati veća ulaganja ili troškove. Budite oprezni u trošenju novca. Preduzimljivi ste i vrlo aktivni na poslu. Rezultati će se videti vrlo brzo.

LJUBAV: Konačno ćete više vremena i pažnje posvetiti partneru. Bićete šarmantni, dopadljivi i vrlo prijatni u svakom društvu. Ako ste slobodni više ćete se družiti i imate lepu mogućnost da upoznate osobu koja će vam je jako dopasti.

ZDRAVLJE: Mogu vam se aktivirati raniji, hronični zdravstveni problemi. Budite fizicki aktivni. Ako vam je to teško nagovorite nekog prijatelja da vam se pridruži.

ŠKORPIJA

POSAO: Na poslu se dešavaju bitne i krupne promene, koje ćete osetiti kao opštu nestabilnost i promenljivost u firmi u kojoj radite ili poslovnom okruženju.

LJUBAV: Moguće je da obnovite neku staru priču ili da započnete vezu sa osobom koja je znatne razlike u godinama u odnosu na vas.

ZDRAVLJE: Suočavaćete se sa manjkom energije i volje da se uhvatite u koštac sa obavezama, što će rezultirati povećanim osećajem iscrpljenosti i umorom.

STRELAC

POSAO: Već ste umorni i iscrpljeni od obaveza i bilo bi idealno kada biste mogli da uzmete odmor, napravite pauzu i napunite baterije. Ukoliko nemate takvih mogućnosti, pripremite se za jedan fizički i psihički iscrpljujuci period.

LJUBAV: Prilično ste pasivni i bez inicijative da nešto promenite u svom emotivnom životu. Ako ste slobodni, imaćete malo prilika za pravo poznanstvo. Ako ste u vezi emotivna situacija se komplikuje.

ZDRAVLJE: Hrončcna iscrpljenost i nedostatak energije. Više se odmarajte. Prijala bi Vam masaža i opuštanje.

Numerologija, brojevi, astrologija, zodijak, astro
Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Poslovni rezultati neće biti na vašem nivou i u skladu sa vašim potencijalima i mogućnostima. Krajem meseca ste pod velikim stresom i pritiskom a novčana situacija i prihodi od posla su ispod vaših očekivanja.

LJUBAV: Odnos sa partnerom je već duže vremena u krizi, a negativne partnerove osobine će naročito da vam zasmetaju. Moguće su otvorene rasprave i svađe. Pokušajte da taktično odreagujete na partnerove provokacije.

ZDRAVLJE: Skloni ste problemima sa povišenom temperaturom, kao i vurusnim infekcijama, problemima sa prehladom, gripom i sličnim simptomima. Povedite računa o zdravlju.

VODOLIJA

POSAO: Imate nove mogućnosti za napredovanje i eksponiranje lčcnih kvaliteta. Bitno je i to sto ste prilagodljivi i elokventni pa se lakše uklapate u kolektiv i fleksibilniji ste za poslovnu saradnju.

LJUBAV: Moguće su veće razmirice sa partnerom ako ste u braku. Pokušajte obuzdati svoj ponos i sujetu kada je emotivni život u pitanju. Tu im nema mesta.

ZDRAVLJE: Umor i pad vitalnosti i energije može oslabiti vaš imunitet.Stoga preventive radi, uzimajte vitamine, kao i minerale, povećajte unos tečnosti.

RIBE

POSAO: Pravo je vreme da napravite dugoročan poslovni plan. Imaćete priliku za nova, važna poznanstva koja će vam omogućiti bogatiji društveni život i bolji položaj u društvu. Na poslu ste zapaženi zbog ambicioznosti i dobre organizovanosti.

LJUBAV: Ako ste slobodni proširićete krug poznanika i prijatelja, a moguće je da ćete upoznati baš preko prijatelja osobu koja će vam se dopasti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o problemima vezanim za kašalj. Izbegavajte cigarete, duvanski dim i zagušljive prostorije. Možete biti skloni većim tegobama sa plućima danas.

Više sličnih vesti pročitajte OVDE!

Povezane vesti