HOROSKOP ZA 9. FEBRUAR Ako ste u potrazi za poslom danas je vaš srećan dan!

Iskoristite ga!

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena
Posao, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Imate dosta slobodnog vremena pred sobom tokom današnjeg dana. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti rasterećeni. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja je veoma vatrena i slična vama po temperamentu. Pred vama je povoljna faza za početak emotivne veze.

ZDRAVLJE: Nemate nikakve probleme. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje na polju zdravlja tokom današnjeg dana. Opustite se i uživajte u lepim trenucima koji vas očekuju.

BIK

POSAO: Očekuju vas pozitivne promene na ovom planu. Može se reći da vam je konačno krenulo. Spremni ste da pokažete inicijativu i da se posvetite svojim obavezama.

LJUBAV: Javno pokazujete svoje emocije prema partneru jer želite da svi znaju koliko je vaša ljubav jaka. Pred vama je dobar period za ljubav. Možete da očekujete stabilizaciju.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude tegoba. Imate sasvim dovoljno energije za sve što vas očekuje. Možete da se nadate povoljnim okolnostima na ovom polju danas.

BLIZANCI

POSAO: Možete da se nadate da ćete uspeti da rešite neke poteškoće koje ste imali. Osetićete veliko olakšanje danas. Pred vama je povoljan period za neka papirološka rešenja.

LJUBAV: Veoma ste emotivni i potrebna vam je partnerova blizina. Danas vam samoća nikako ne odgovara. Potrudite se da sa voljenom osobom malo začinite stvari.

ZDRAVLJE: Kolena vam mogu biti osetljiva i važno je da vodite računa o svom zdravlju, pogotovo ako ste do sada već imali probleme na tom polju.

RAK

POSAO: Očekuje vas veliki broj obaveza tokom današnjeg dana ali nećete imati problem da sve završite na vreme. Moguće je da ste uspeli na vreme da se organizujete na pravi način.

LJUBAV: Imate odličan odnos sa bračnim partnerom. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas dan u kom je moguć neobavezan flert ili komunikacija. Spremni ste da pokažete interesovanje.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Imate dovoljno energije. Dobro ste raspoloženi i uveseljavate ljude oko sebe.

LAV

POSAO: Možete da očekujete priliku da sa poslovnim partnerom napravite neki važan dogovor o daljim koracima. Pred vama je povoljna faza za planiranje novih poslovnih poduhvata.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete ostvariti svoje želje vezane za ljubavno polje. Osvajate osobu o kojoj ste maštali. Možete da očekujete pozitivan splet okolnosti.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas prate. Preporuka je da povedete računa o svom zdravlju i da se na vreme obratite lekaru radi redovne kontrole. Uradite i nalaz krvne slike.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete poboljšanje na polju finansija tokom tekućeg perioda. Bićete zadovoljni promenama. Ako ste u potrazi za poslom danas bi mogao da bude vaš srećan dan!

LJUBAV: Očekuje vas pozitivan dan tokom kojeg nećete imati emotivne sumnje i strahove već ćete tačno znati šta želite. Pred vama je povoljan period u kojem će biti dobrih promena.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete da ćete biti puni snage i da će vam prijati svaki oblik društvene i sportske aktivnosti!

VAGA

POSAO: Faktor sreće će vas poslužiti kojim god poslom da se bavite, a moguć je i neki iznenadni dobitak! Pred vama je povoljan dan u kojem do vas dolaze neke lepe vesti.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo koje bi moglo veoma značajno da utiče na razvoj situacije na vašem ljubavnom polju. Možete da se nadate dobrim preokretima.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost kako biste uspeli da se vratite u dobru formu. Vaše zdravlje zavisi od vaših navika i toga kako se ponašate prema svom telu.

ŠKORPIJA

POSAO: Polje privatnog posla cveta kod vas sada. Možete da očekujete značajne pomake i sve bolju organizaciju posla. Pred vama je period koji može da donese materijalno poboljšanje.

LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja i želite brak sa trenutnim partnerom. Ne vidite više potrebu da se čeka na bilo šta. Možezte da očekujete pozitivne promene u budućnosti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate probleme sa manjim probavnim smetnjama. Važno je da pazite na sebe.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja i nova poslovna iskustva koja će vas nečemu naučiti. Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati priliku za dodatnu edukaciju.

LJUBAV: Flertujete sa osobom koja vam se dopada i veoma ste slobodni u kontaktu sa njom. Nemate problem da pokažete svoja osećanja. Spremni ste na sve da je osvojite.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Možete da očekujete da će pred vama biti povoljan dan u kojem će vas pratiti dobro raspoloženje i pozitivna energija. Družite se sa ljudima koje volite.

JARAC

POSAO: Konačno vam se isplatio trud koji ste dugo ulagali u svoj posao i zadovoljni ste ishodom koji vidite. Moguće je da ćete u budućnosti ostvariti još bolje stanje.

LJUBAV: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg će odnos sa voljenom osobom biti više nego dobar. Nemate nikakve trzavice. Spremni ste da se posvetite vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Vratni predeo je osetljiv kod vas i mogući su problemi zbog ukočenosti. Mogući su i problemi sa cirkulacijom u predelu vrata. U svakom slučaju, ne osećate se sjajno.

Horoskop, horoskopski znaci
Horoskop, Foto: Profimedia

VODOLIJA

POSAO: Vreme je da se suočite sa poteškoćama koje su vam se pojavile na ovom polju. Najbolje je da što pre uzmete stvari u svoje ruke. Nemojte da oklevate previše.

LJUBAV: Voljena osoba od vas očekuje iskrenost, a vi kao da teško pokazujete svoje misli i emocije. Niste spremni sada za neke veće korake u ljubavnom smislu i za donošenje odluka.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa holesterolom. Izbegavajte masnu hranu i potrudite se da stvarate zdravije navike. U narednom periodu se oko svega posavetujte sa vašim lekarom.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete veoma uspešan dan tokom kojeg nećete imati nikakve poteškoće ili prepreke. Pred vama je povoljna faza da rešite sve poslovne probleme iz prošlosti.

LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje interesovanje i osoba kojoj se udvarate to prepoznaje na pravi način. Možete da se nadate zanimljivom razvoju događaja sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Problemi zbog umora bi mogli da vas muče. Potrudite se da tokom današnjeg dana izdvojite dovoljno vremena kako bi se naspavali, odmorili i opustili.

Povezane vesti