Seks, par, veza, ljubav
Shutterstock, ilustracija
Seks, par, veza, ljubav

Shutterstock, ilustracija

ljubav, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Uspešno ste rešili finansijske probleme i vrlo ste zadovoljni svim onim što ste uspeli do sada da postignete. Očekuju vas dani novih borbi ali za sada ste zadovoljni kratkotrajnom pobedom.

LJUBAV: Moguće je da ste izašli iz jedne veze koja vas je emotivno promenila na neki način i da još niste spremni za nešto novo. Pred vama je povoljan period da pravite promene.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Ulazite u povoljan period za polje finansija. Pred vama je faza u kojoj generalno može dosta toga na dobro da krene. Važno je da nastvite i dalje da ulažete velike napore.

LJUBAV: Pred vama je šansa da uđete u jednu veoma zanimljivu ljubavnu vezu sa osobom koju ćete pamtiti na duže staze. Možete da očekujete pozitivne mogućnosti na ovom polju.

BLIZANCI

POSAO: Imali ste mnogo poslovnih obaveza u prethodnom periodu i sada je došlo vreme za zaslužen odmor. Potrudite se da se neko vreme posvetite sebi i privatnom životu.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijskim reakcijama koje bi mogle da vam donesu smetnje sa disajnim putevima. Izbegavajte sve faktore rizika i potrudite se da pazite na sebe.

Numerologija, astrologa, horoskop

Shutterstock

 horoskop, Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Rešili ste da se ozbiljno posvetite poslovnim obavezama i da rešite neke probleme koji postoje od ranije. Očekuje vas povoljna atmosfera za donošenje novih odluka.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete uživati u flertu sa osobom koja vam se dopada. Situacija je sve uzbudljivija iz minuta u minut. Spremni ste da svoje interesovanje pokažete otvoreno.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete da će pred vama biti jedan veoma povoljan period u kojem ćete biti posvećeni fizičkoj aktivnosti i zdravom životu.

LAV

POSAO: Možda ste mislili da su neke bitke izgubljene ali shvatićete da ste danas ipak dobili neku novu šansu. Svaki kraj označava priliku za novi početak, radujte se tome!

LJUBAV: Očekuju vas veoma uzbudljiva i lepa dešavanja kada je u pitanju vaše polje emocija. Pred vama je povoljan period u kojem možete da očekujete nova dešavanja.

DEVICA

POSAO: Ostvarili ste svoje želje na ovom polju i sada zadovoljno posmatrate rezultate svog truda i zalaganja. Možete da očekujete da će vam dan biti generalno povoljan za posao.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa stomakom. Povedite računa o svojoj ishrani i potrudite se da izbegavate unos preterano jakih i teških namirnica. Možete da očekujete prolazne tegobe.

VAGA

POSAO: Uspeli ste da rešite neke finansijske probleme i osećate zaista veliko olakšanje. Pred vama je povoljna faza za posao. Možete da se nadate pozitivnim preokretima.

LJUBAV: Očekuje vas povoljan dan za flert i nova poznanstva. Možete da se nadate veoma zanimljivom susretu sa osobom koja će vam otvoreno pokazati svoja osećanja.

PREPORUČUJEMO I:

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da se nadate da će sve ići onako kako ste očekivali. Neće biti nepredviđenih komplikacija kod vas. Poslovi idu uobičajenim tokom i zadovoljni ste zbog toga.

LJUBAV: Stabilno stanje na polju emocija je sve što ste želeli, a sada kada to konačno imate postaje vam malo dosadno. Moguće je da jednostavn niste ljubitelj monotonije.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na ovom polju. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti generalno veoma povoljan. Puni ste pozitivne energije i dobro se osećate u svojoj koži.

STRELAC

POSAO: Moguće je da se danas nećete preterano posvetiti poslu. Imate priliku da malo odmorite i da se opustite. Iskoristite slobodan dan za bavljenje nekim hobijem.

LJUBAV: Emotivni ste ali vam nije lako da partneru pokažete baš sve što osećate. Nekako ste se zatvorili u sebe danas. Spremni ste da se okrenete sebi i istraživanju sopstvenih osećanja.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna glavobolja. Današnji dan vam generalno nije preterano povoljan i možete da budete skloni brojnim tegobama na polju zdravlja.

JARAC

POSAO: Povoljan je dan za vas. Možete da očekujete da ćete imati nalet inspiracije i novih ideja koje vam mogu biti korisne. Spremite se za to da važne ideje zabeležite za kasnije.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost. Potrudite se da se više aktivirate po pitanju bavljenja sportskim aktivnostima. Važno je da poradite na tome da se vratite u konidiciju.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas važan razgovor tokom koge će se odlučivati o budućnosti vaše poslovne situacije. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na poslovnom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja krije neku tajnu ili vodi neki paralelni život. Pazite koliko ćete joj poverenja pokloniti... Moguće je da ćete na kraju te priče biti razočarani.

RIBE

POSAO: Dolazi vam šansa da ostvarite uspeh za koji će mnogi saznati. Očekuje vas jako dobar period za napredovanje na poslovnom polju. Imaćete razlog za slavlje i radovanje!

LJUBAV: Očekuje vas prijatan dan koji ćete provesti sa svojom simpatijom. Mada i dalje nekako oklevate oko pokretanja inicijative. Za sada vam nekako prija da je posmatrate iz daleka.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu koje bi moglo da bude osetljivi kod vas, a postoji mogućnost i za probleme sa sinusima, kao i sa gripom. Posavetujte se sa vašim lekarom.