ZVEZDE NAM OTKRIVAJU KAKVI STE U KREVETU! Ova 3 horoskopska znaka su VEOMA UKOČENA u se*su!

Zvezde nam otkrivaju razne dobre karakteristike – u svakodnevnom, ali i ljubavnom životu. Međutim, otkrivaju i neke mane i nedostatke…

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

Neki horoskopski znakovi su pravi seks-bogovi i boginje. A neki pak stalno deluju napeto, sputano, dosadno i jednostavno nikako da se opuste. Ova tri znaka osobito su napeta u krevetu.

 

Bik

Osobe rođene u znaku Bika su robovi svojih navika i retko u seksu isprobavaju nešto novo. On će često hteti seks u jednom te istom položaju – jer se boji promena. Nije ni čudo da zbog toga često deluje napeto i ukočeno.

Devica

Device uvek žele sve da urade savršeno – takođe i u krevetu. Osobe rođene u znaku Device ne mogu isključiti svoj mozak i prepustiti se čistom užitku. Činjenica da stalno žele da imaju kontrolu pa zbog toga deluju vrlo koncentrisano, čini ih jako napetim u krevetu.

Vodolija

Premda su osobe rođene u znaku Vodolije vrlo kreativne u životu, u krevetu su totalne trube. Kad sa prijateljima pričaju o seksu, zacrvene se pa uvek pokušavaju da promene temu. Malo više otvorenosti i opuštenosti definitivno bi im dobro došlo.

 

 

 

Povezane vesti