HOROSKOP ZA 7. FEBRUAR Pred vama je faza novih i veoma važnih odluka! Slede neočekivane promene

Krenuće sve na bolje...

Biznismen Posao Problemi Brige Papirologija Administracija
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Finansije vam nisu stabilne ali takvo stanje ne mora da se zadrži na duže staze. Budite spremni da se posvetite poslu. Potrudite se da date svoj maksimum kako bi ostvarili dobro stanje.

LJUBAV: Niste sigurni u svoja osećanja i polako se udaljavate od partnera. Moguće je da ste ušli u malo veću krizu i da niste sigurni na koji način da se postavite da rešite probleme.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi. Mogli biste da imate neke probleme sa hormonima. Najbolje bi bilo da se oko svega detaljno posavetujete sa vašim lekarom.

BIK

POSAO: Nećete uspeti da ostvarite sve ono što ste sebi zacrtali, pa budite spremni da od nekih ciljeva odustanete. Najbolje bi bilo da od samog početka nemate prevelika očekivanja.

LJUBAV: Delujete nezainteresovano ka osobi koja vam se udvara iako zapravo nije tako. Poradite na stavu koji pokazujete. Moguće je da morate da skinete svoju hladnu masku.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja koja bi mogla da vam stvara određene probleme na polju zdravlja. Ukoliko vam se migrene javljaju učestalo posavetujte se sa lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Zabrinuti ste za razvoj situacije kada se radi o poslovnim pitanjima jer vam sve ukazuje na probleme i promene. Moguće je da ćete imati određene poteškoće na poslu.

LJUBAV: Moguće je da ste nesigurni u osećanja vašeg partnera i da imate strah od napuštanja. Pred vama je period pun izazova. U kojem ćete imati razne komplikacije u vezi.

ZDRAVLJE: Podložni ste depresiji. Ne osećate se dobro u svojoj koži i ni u čemu ne vidite pozitivne stavke. Vreme je za razgovor sa psihoterapeutom o stvarima koje potiskujete.

RAK

POSAO: Moguće je da nemate baš dobar odnos sa svojim kolegama i da vas negativna atmosfera koči u ostvarenju ciljeva koje imate. Potrudite se da promenite svoj stav u komunikaciji ka njima.

LJUBAV: Čeznete za novim poznanstvima, osećaj usamljenosti vas opterećuje. U narednom periodu će biti promena koje bi mogle da vas navedu da poželite novu vezu sa nekim koga poznajete.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete biti i prilično malaksali danas. Generalno vam nije najpovoljniji period kada je u pitanju zdravlje.

LAV

POSAO: Potrudite se da se danas diplomatski postavite u svim neprijatnim situacijama i da ne stajete na bilo čiju stranu. Možete da očekujete pozitivne okolnosti i nova razrešenja.

LJUBAV: Moguće je da više nemate želju da se trudite oko nekih stvari u odnosu sa voljenom osobom. Polako gubite nadu da će stvari da se promene na bolje ali ne bi trebali da odustajete!

ZDRAVLJE: Ukočenost bi mogla da vas prati. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme sa kičmom. Moguće je da bi vam prijao odlazak na masažu ili u neki spa centar.

DEVICA

POSAO: Nije povoljan dan za bilo kakve formalnosti jer biste mogli da imate neki vid otežavajućih okolnosti. Potrudite se da sada izbegavate bilo kakve rizike.

LJUBAV: Dopada vam se osoba za koju niste sigurni da li gaji bilo kakve simpatije prema vama. Možete da očekujete prilično promenljiv dan kada su u pitanju emocije.

ZDRAVLJE: Problemi sa holesterolom su naglašeni kod vas. Moguće je da biste morali da povedete više računa o unosu masne i slane hrane. Izbegavajte nezdrave namirnice.

Horoskop, horoskopski znaci
Horoskop, Foto: Profimedia

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati neki vid poslovnih ili finansijskih gubitaka. Očekuje vas faza u kojoj vam neće biti lako da sve držite pod kontrolom.

LJUBAV: Povukli ste se u sebe i niste još spremni za nove ljubavi. Današnji dan vam jednostavno nije povoljan. Izbegavajte bilo kakve nove poteze na ovom polju.

ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege i potrudite se da povedete dovoljno računa o poteškoćama koje vas muče vezano za urogenitalni trakt. Moguće je da ćete imati neke komplikacije.

ŠKORPIJA

POSAO: Razmišljate o tome da stavite tačku na neku poslovnu saradnju koja vas više opterećuje nego što vam donosi. Pred vama je faza novih i veoma važnih odluka.

LJUBAV: Smatrate da je partner tvrdoglav i teško vam je da po nekim pitanjima izađete na kraj sa njim. Možete da očekujete da ćete uspeti da napravite kompromis u večernjim časovima.

ZDRAVLJE: Potrebno je da redovnije jedete i da izbegavate brzu hranu. Potrudite se da vam ishrana bude dovoljno kvalitetna jer je to najvažnija stavka od koje vam zdravlje zavisi.

STRELAC

POSAO: Nemate dovoljno strpljenja i brzopleto pravite nove poslovne poteze, a to neće ispasti baš onako kako očekujete. Moguće je da vam dosta toga ne ide u prilog sada.

LJUBAV: Potrebno vam je više razumevanja i fleksibilnosti od partnera koji je počeo da postavlja neke stroge zahteve. Moguće je da ne volite kada vam neko ograničava slobodu.

ZDRAVLJE: Nemojte se forsirati na bilo kom polju jer ćete danas biti podložni problemima sa zdravljem. Osetljivi ste i imunitet vam je u padu pa treba da povedete računa.

JARAC

POSAO: Dešavaju se neke promene koje mogu da utiču i na vaše radno mesto. Pred vama je period manjih nestabilnosti. Potrudite se da za sada ništa ne shvatate kritično.

LJUBAV: Preispitujete svoja osećanja i nije vam lako da dođete do pravih odgovora. Može se reći da ste veoma zbunjeni. Dajte sebi vremena da vam se neke stvari na ovom polju slegnu.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam veća fizička aktivnost. Jako je važno da se potrudite da se vratite u kondiciju. Vežbanje čini da se osećate jače, sigurnije, a dobro je i za vaše zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Važno je da budete spremni da prihvatite kompromis ako želite da dođete do poslovnih ciljeva koje imate. Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati neke nove ponude.

LJUBAV: Potrebno je da se više potrudite da biste osvojili osobu koja vam se dopada. Samo vaše prisustvo nije dovoljno. Moguće je da ste nekako preterano pasivni u tom kontaktu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. možete da očekujete dan u kojem će vam zdravstveno stanje biti generalno stabilno. Nema naznaka za bilo kakve veće promene.

RIBE

POSAO: Imate veoma veliko iskustvo u svom poslu i tačno znate kako da se postavite da biste došli do svojih ciljeva. Možete da se nadate povoljnim okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Voljena osoba često započinje konflikte, a vama takva atmosfera ne prija. Očekuje vas tenzičan period tokom kojeg vam neće biti lako da ostvarite stabilnost.

ZDRAVLJE: Ojačajte svoj imunitet i potrudite se da povećate unos vitamina. Pred vama je faza u kojoj ćete imati manje poteškoće na polju zdravlja. Očekuje vas problematičan period.

Povezane vesti