Stres, nervoza, svađa
Shutterstock, ilustracija
Stres, nervoza, svađa

Shutterstock, ilustracija

Stres, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da ponekad delujete arogantno u poslovnom okruženju i to se može na neki način negativno odraziti na komunikaciju i odnose sa vašim kolegama i saradnicima.

LJUBAV: Povoljan dan za ljubav je pred vama. Možete da očekujete razrešenje neke emotivne dileme. Niste spremni da se upustite u sasvim ozbiljnu vezu, neke kočnice imate.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće je da ćete imati neki vid komplikacija tokom ovog dana. Ne očekujete baš sve one poteškoće koje vam se dešavaju iznenada.

LJUBAV: Sasvim otvoreno pokazujete partneru kako se osećate, nadajući se da će on imati razumevanja za vas. Možete da očekujete da ćete uspeti da poboljšate vaš odnos.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Možete da očekujete povoljan period za početak treninga, dijete ili bilo kakve aktivnosti. Pred vama je povoljna faza za mršavljenje.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da vam je potreban saradnik u kojeg možete imati maksimalno poverenje i koji će vam biti desna ruka. Pred vama j faza u kojoj ćete tragati za pomoćnikom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Pred vama je faza u kojoj možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju zdravlja i razrešenjima problema iz prošlosti.

RAK

POSAO: Ako sarađujete sa osobom koja je rođena u zemljanom znaku, moguće je da ćete imati neka neslaganja sa njom. Pred vama je period u kojem može da bude komplikacija.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi možete da očekujete da će se neke stvari sada okrenuti protiv vas i voljene osobe. Pred vama je faza u kojoj ćete imati česte svađe i nesuglasice.

LAV

POSAO: Dolazite do značajnog finansijskog poboljšanja zahvaljujući svojoj taktici i idejama koje ste imali. Možete da očekujete da ćete imati nova dešavanja na ovom polju.

LJUBAV: Uživate u zanimljivim trenucima sa voljenom osobom. Dobro se osećate kada ste zajedno i srećni ste jer imate jedno drugo. Možete da se nadate novim, pozitivnijim okolnostima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme sa zdravljem. Očekuje vas stabilno stanje kao i šansa da se posvetite sebi i svojim potrebama danas.

DEVICA

POSAO: Poslovni partner će vam staviti do znanja da ima puno poverenja u vas i vaša saradnja će napredovati kroz nove projekte. Možete da očekujete da će biti pozitivnih preokreta.

ZDRAVLJE: Pazite se u saobraćaju. Potrudite se da izbegavate probleme u bilo kom smislu danas. može doći do fizičkih povreda i drugih neželjenih situacija.

VAGA

POSAO: Svakodnevne obaveze uzimaju svoj danak i sve više ste opterećeni svojim poslom. Potrudite se da bez obzira na obaveze uvek nađete dovoljno vremena za opuštanje.

LJUBAV: Potrebno je da budete malo smireniji u kontaktu sa voljenom osobom jer ponekad delujete preterano nervozno. Potrudite se da budete spontani i prirodni. Nemojte da glumite.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete imati više slobodnog vremena i da ćete uživati u tome. Konačno vas posao ne opterećuje. Pred vama je faza u kojoj ćete biti raspoloženi za druge stvari.

LJUBAV: U potrazi ste za osobom koja ima iste životne ciljeve kao i vi. Vaša potraga može potrajati ali je vredna truda. Spremni ste da se na pravi način posvetite ljubavi kada vam dođe.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa pritiskom su naglašeni kod vas i to bi moglo da vam stvara nestabilnosti i poteškoće na polju zdravlja. Posavetujte se sa vašim lekarom.

PREPORUČUJEMO I:

STRELAC

POSAO: Razmišljate o tome da promenite posao ili radno okruženje jer vam trenutna situacija ne odgovara. Potrudite se da se raspitate i da se pokrenete oko sklapanja kontakata.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku očekuje vas napeta situacija. Bolje je stanje ukoliko ste slobodni, nemate brige ili opterećenja na polju ljubavi. U tom slučaju ste lepo i raspoloženi.

ZDRAVLJE: Mogući su problem sa stomakom. Povedite računa o svojoj ishrani i pazite na rok trajanja namirnica koje unosite. Moguć je stomačni virus ili neko manje trovanje.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu poslovnu saradnju sa osobom sa kojom već duže vreme pregovarate. Očekuje vas povoljan dan tokom koge će se poslovi pozitivno pokrenuti.

LJUBAV: Ostavljate dobar utisak na osobu koja vam se dopada već neko vreme. Uskoro ćete imati šansu za romantičnu vezu sa njom. Možete da se nadate povoljnim okolnostima.

Horoskop ljubavni horoskop ljubav

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Imate potrebu da budete veoma aktivni i da rešite neke obaveze koje su duže vreme čekale na vas. Potrudite se da se maksimalno posvetite svojim poslovnim ciljevima.

LJUBAV: Očekuju vas jako lepa dešavanja sa osobom koja je u vama probudila emocije koje duže vreme ni sa kim niste imali. Spremni ste da joj pokažete da biste želeli vezu.

ZDRAVLJE: Glavobolja bi mogla da vas prati. Možete da očekujete probleme vezane za migrenu. Izbegavajte napete situacije. Odmarajte. Posavetujte se sa lekarom.

RIBE

POSAO: Saradnja sa osobom iz dalekog inostranstva može da bude jako dobra za vas. Očekuje vas povoljan period za posao. Pred vama je faza u kojoj može biti novih dešavanja.

LJUBAV: Najbolje se osećate kada ste pored voljene osobe i ne postoji bilo šta što bi to moglo da promeni. Moguće je da ste prepušteni lepim emocijama koje delite i da u tome uživate.

ZDRAVLJE: Višak energije je naglašen kod vas pa možete imati koristi od bavljenja sportom. Usmerite se ka najbližoj teretani ili organizujte sebi neki vid rekreacije.