Horoskop
Profimedia
Horoskop, astro, Zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Nova, 2019. godina je počela lepo, sa zanimljivim astrološkim promenama. Nakon što je Mars ušao u svoje sedište, znak Ovna, sada je i Venera, planeta ljubavi, emocija, partnerskih odnosa, umetnosti, lakoće i uživanja, ali i materijalnih stvari, ušla u znak Strelca, u kome će ostati do 3. februara 2019. godine. Jedno je sigurno, biće ovo veoma zanimljiv period!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Nakon intenzivnog perioda Venere u Škorpiji, perioda rešavanja emocionalnih odnosa, ali i sagledavanja sopstvenih emocija, zaranjanja u sopstvene dubine i hvatanja u koštac sa sopstvenim nemirima, sada je vreme da odahnemo.

Horoskop ljubavni horoskop ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Venera u Strelcu pruža velike mogućnosti za stupanje u ljubavne odnose, ali i prilike za zaradu, rast samopouzdanja i vrednosti. Pod uticajem ovakve Venere, nećemo se plašiti da istražujemo i sloboda je ono što će nam u tom trenutku biti najvažnije. Kako kažu, cilj je putovanje a ne destinacija, pa će optimizam, avanturistički duh i vedrina biti naglašeni.

 

S obzirom na to da će Venera biti udružena sa Jupiterom, u istom znaku, znaku Strelca, to će doneti velike prilike za sklapanje brakova i planiranje porodice. Oni zajedno donose i nove, inovativne i revolucionarne ideje, kosmopolitizam, pa ćemo dosta biti okrenuti ka inostranstvu, školovanju, edukaciji, novim znanjima.

Naravno, rizik mora biti izbalansiran sa nagradom, ali Venera u Strelcu vas može naučiti tome šta zapravo želite, i koji su vaši talenti i lične vrednosti. Suština je reći da nečemu većem i boljem, raditi više ono što zaista volite, dostići ono o čemu ste oduvek sanjali i otkriti nešto novo a veoma privlačno. To je poenta ovog perioda, i energije koju donosi Venera u Strelcu.

Horoskop, astro, Zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ovaj tranzit Venere će posebnu sreću i optimizam doneti osobama čiji su znak ili podznak Vaga ili Bik, i naravno onima koji su rođeni u znaku Strelca.