NEDELJNI HOROSKOP Horoskop donosi ogromne promene u ljudskim životima, mnoge znakove čekaju teška iskušenja, dok se drugima predviđa sreća i blagostanje!

Nedeljni horoskop za period od 12.04.2021 do 18.04.2021

horoskop, priroda
Foto: shutterstock

OVAN

Posao

Očekuje vas period koji može da bude nešto teži za vaše poslovno polje. Neće vam biti lako da donosite važne odluke i da se generalno bavite važnim poslovima. Okolnosti u kojima se nalazite ukazuju na to da ćete uspeti da održite dobro stanje na poslu jedino ako budete bili spremni sada na strpljenje i čekanje jer vam ishitreni potezi i nesmotrene akcije mogu doneti više štete nego koristi. Sada ćete biti i pod jakim uticajem emocija pa u poslu ne razmišljate dovoljno racionalno. Nije dobro da donosite impulsivne odluke jer na taj način možete da naškodite vašem poslu. Važno je da sagledate situaciju iz svih uglova i da prihvatite da nekada i tiha voda breg roni i da nije neophodno da se oko svega pravi frka i buka. Sredinom nedelje vas očekuje značajno finansijsko poboljšanje kojim ćete biti zadovoljni, pa će vam se tada svakako popraviti i motivacija i raspoloženje. Vlada nepovoljan period za započinjanje bilo kakvih novih poslova.

Ljubav

Moguće je da imate potrebu da partneru nešto dokažete ili na neki način forrsirate dešavanja u vašoj ljubavnoj vezi jer smatrate da je to način da se osećate bolje i sigurnije. Ako budete preterivali sa vašim napadnim stavom ili ako postanete prenaporni partneru stvorićete samo kontraefekat. Pokušajte da nađete meru. Početkom nedelje ćete biti preosetljivi i veoma skloni svađama i prepirkama sa voljenom osobom. Moguće je i da će biti suza ili teških reči, generalno se vidi nepovoljna faza ali do kraja nedelje ćete uspeti da raščistite situaciju. Ako ste slobodni možete da očekujete da vam ovaj period neće biti naročito povoljan za početak nove veze pa čak ni za nova poznanstva. I sami ste pasivni na ljubavnom i društvenom planu i teško vam je da se pokrenete i da donesete nove odluke. Tokom ove nedelje se posvetite sebi i naučite da gajite i negujete ljubav prema sebi jer je to osnova za zdravu i pozitivnu vezu kasnije.

Zdravlje

Nepovoljan period za zdravlje se nastavlja. Pogotovo u prvoj polovini ove nedelje možete da očekujete da ćete imati zdravstvene probleme o kojima ćete morati da vodite računa. Pred vama je faza u kojoj ćete biti veoma osetljivi i podložni raznim tegobama. Prati vas malaksalost, problemi vezani za pospanost, umor kao i za nizak ili promenljiv krvni pritisak. I te kako možete da budete skloni i tegobama vezanim za migrene a u tom slučaju se obavezno javite vašem lekaru radi redovnog pregleda. Savet stručnjaka bi mogao da vam bude dragocen i zato nemojte da izbegavate redovne preglede. Pored navedenih slabih tačaka, tokom ove nedelje su kod vas naglašeni i problemi sa vidom ali i mogući problemi sa sinusima. Generalno vam je ceo predeo glave osetljiv pa će vam glava biti podložna svim problemima koji su mogući na ovom planu. Vodite računa o sebi i izbegavajte bilo kakve rizične situacije tokom ove nedelje.

BIK

Posao

Biće vam teško da tokom ove nedelje donesete neke važne odluke ili da pokažete odlučnost. Moguće je da na poslovnom planu imate mnoge sumnje i strepnje, dileme koje vas ograničavaju i zbog kojih nikako da napravite neki konkretan korak. Pred vama je faza u kojoj ćete imati manje poteškoće sa komunikacijom u poslovnom okruženju i to pre svega zbog neiskrenih ljudi oko vas i zbog toga što možda po nekim pitanjima nemate prave informacije. Druga polovina ove nedelje vam može biti teža, imaćete probleme sa koncentracijom a moguć je i pad samopouzdanja vezan za poslovno okruženje. Pokušajte da sena pravi način izborite sa tim i da se prisetite svih kvaliteta kao i svih uspeha koje ste do sada postigli. Samo ste vi odgovorni za svoju sreću i uspeh na ovom polju a već ste dogurali daleko. Naučite da vrednujete i cenite, i da nagradite sebe. Manje se oslanjajte na druge tokom ove faze i manje ćete biti razočarani.

Ljubav

Kada su emocije u pitanju takođe nije baš sjajan period za vas. Moguće je da sa voljenom osobom imate mnoge skrivene ili nedefinisane probleme. Postoje stvari koje se prećutkuju i koje se guraju pod tepih ali vi intuitivno u sebi predosećate da tako nešto nije uredu. Nezadovoljstvo vas prati i u onim momentima kada pokušavate da ga zamaskirate i to svakako jeste teška pozicija za vas. Niste spremni za prekid veze ili braka a unutar sebe patite zbog lošeg stanja i čini vam se da se vrtite u začaranom krugu. Ako ste slobodni, moguće je da često mislite na osobu iz prošlosti koja vas je razočarala ili da patite za nekom neostvarenom ljubavi koja vas i dalje u snovima proganja. Pred vama je period u kojem ćete se osećati ranjivo. Želite novu vezu ali za nju niste i sasvim realno spremni. Dajte sebi vreme da se prvo oporavite i da se emotivno regenerišete kako biste zaista iskreno mogli da nastavite dalje.

Zdravlje

Na ovom polju vas očekuju problemi i nestabilnosti tokom narednog perioda. Generalno ste opterećeni sa svih strana i zdravlje ispašta zbog toga na neki način. Pred vama je faza u kojoj možete da imate probleme vezane za nesanicu, psihu, zdravstvene tegobe zbog stresa ali i umora. Mogući su takođe i problemi vezani za komunikaciju i krvotok. Sredinom nedelje vas očekuju problemi sa jakim glavoboljama, hroničan umor vas stiže pa možete da imate i poteškoće sa koncentracijom. Potrudite se da povedete računa u saobraćaju ako ste aktivan učesnik. Ovaj period vam je nepovoljan i važno je da se potrudite da što više vodite računa o sebi i svom zdravlju. Izbegavajte bilo kakve rizike i bilo koje situacije koje bi mogle da se negativno odraze na stanje vašeg organizma. Sačuvajte se od bilo kakvih poroka, alkohola, potrebna vam je čista glava i zdrav razum. Radite na tome da ojačate sebe mentalno i na duhovnom nivou.

BLIZANCI

Posao

Vas očekuje povoljan period. Možete da se nadate da će vam se u ovoj fazi optimizam vratiti i da ćete na neki način biti spremniji da iz pozitivnijeg ugla gledate na stvari oko sebe. Pred vama je prilika da razrešite neke manje nesuglasice koje ste imali sa saradnicima. Možete da očekujete da ćete imati priliku i da sklopite neka nova važna poslovna poznanstva i kontakte koji će vam kasnije poslužiti u pozitivnom smislu. Očekuje vas nedelja u kojoj nećete imati ni previše obaveza, moguće je da ćete višak slobodnog vremena iskoristiti za hobi ili neku aktivnost koju volite. Krajem nedelje vas očekuje neka poslovna briga, tada ćete imati utisak da se crni oblaci polao vraćaju ali problem koji vam dolazi je prolazne prirode i rešićete ga dosta brže nego što očekujete. Potrudite se da na poslu budete dobro organizovani i da ne postupate lakomisleno jer bi to moglo da vas dovede u neke neugodne situacije.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem ćete biti raspoloženi za nova poznanstva i za nova ljubavna dešavanja. Pred vama je faza u kojoj ćete biti prilično zadovoljni svojim ljubavnim statusom, kakav god da je. Ako ste slobodni, onda ćete uživati u tome što imate svu slobodu na svetu i bićete spremni da flertujete, da krećete među ljudima, širite krug poznanika ali se nećete baš lako upuštati u ozbiljne veze jer je ovo faza u kojoj vam se sloboda osladila i dopada vam se to što imate mogućnost izbora. Ne hrlite u to da se za bilo koga vežete već razmatrate svoje opcije. Ako ste u braku ili dužoj vezi onda sa voljenom osobom imate dobar odnos, lepo se slažete, osećate da ste u parzneru našli i prijatelja koji vas razume i u svemu podržava, pa ste samim tim zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite. Volite to što pored voljene osobe imate sve što vam je potrebno i što sa njom možete da budete opušteni.

Zdravlje

Pred vama je period u kojem biste trebali da budete dobrog i stabilnog zdravlja. Možete da očekujete da ćete generalno tokom cele nedelje na ovom polju imati prilično stabilno stanje. Pozitivno ste raspoloženi i osećate se dobro u svojoj koži. Spremni ste na svaki vid akcije kao i na to da se bavite sportom. Prija vam fizička aktivnost i trošenje energije koje vam pomaže da se na taj način oslobodite svih suvišnih ili negativnih vibracija. Postižete mir sami sa sobom, a upravo taj mir je najvažniji preduslov za sreću i blagostanje. Možete da očekujete da ćete svoju pozitivnu energiju lako širiti i prenositi na druge kao i da ćete uspeti sada da uspostavite sami sa sobom neki dobar ritam navika. Krajem nedelje su mogući manji problemi sa snovima, košmari ili problemi sa nesanicom pa se potrudite da rasterećeni idete u krevet svake noći, probleme koje imate rešavajte danju, na licu mesta.

RAK

Posao

Iako ćete biti maksimalno posvećeni poslu, početak ove nedelje će za vas biti nešto teži. Možete da očekujete da ćete na samom početku sedmice imati manje probleme sa nadređenima ili će okolnosti na koje ne možete da utičete na neki način da zakoče neki vaš poslovni projekat. Možete da očekujete poboljšanje i dosta lakšu situaciju sredinom nedelje kada vam već svi poslovi kreću dosta boljim i stabilnijim tokom. Pred vama je faza u kojoj možete da ostvarite poslovnu stabilizaciju i uspeh. Potrudite se da jasno definišete svoje ciljeve i da budete odlučni. Nemojte da oklevate niti da pokazujete nesigurnost. Ovo je faza u kojoj možete biti dominantni na polju posla i u kojoj možete da realizujete svoje planove i ambicije. Potrudite se da uradite sve što je do vas i pozitivni rezultati će vam doći. Tokom ove nedelje je potrebno da uzmete stvari u svoje ruke kako biste ostvarili svoje želje.

Ljubav

Na ljubavnom planu možete da očekujete veoma uzbudljivu situaciju. Ukoliko imate emotivnog partnera pred vama je šansa da sa njim stupite u ozbiljniji odnos, da ozvaničite vezu, dođete do veridbe ili braka. Pred vama je faza u kojoj ćete želeti jasno da definišete vašu ljubavnu situaciju i u kojoj će vam biti važno da znate na čemu ste. Želite stabilnost emocija, sigurnost i na neki način zvaničnu potvrdu od strane partnera da je on samo vaš i da nemate o čemu da brinete. Ako ste slobodni sredinom nedelje možete da očekujete novo poznanstvo. Preko prijatelja vam se pojavljuje nova osoba koja će privući vašu pažnju. U njenom društvu se osećate opušteno, slobodno ne morate ništa da glumite i to vam prija. Spontano ćete doći do zbližavanja i neće biti forsiranja ali je moguće da će to na početku biti neobavezna veza a ne ozbiljan i stabilan ljubavni odnos. Ako ste slobodni još nije vreme za onu pravu ljubav.

Zdravlje

Pred vama je period u kojem možete imati probleme na polju zdravlja. Pogotovo vam je početak ove nedelje nepovoljno prikazan i nove tegobe su moguće. Imaćete više raznih smetnji ali na prvom mestu će to biti problemi sa kičmom i leđima. Ukočenost vas prati skoro svakodnevno i to vam stvara veće probleme. Moguće je da vam jednostavno nije lako da nađete dovoljno vremena za vežbanje, masažu, fizikalnu terapiju i da to što niste posvećeni sebi polako uzima svoj danak. Pored ovih problema, možete da imate i česte glavobolje ili probleme sa promenljivim krvnim pritiskom tokom ove nedelje pa se potrudite da redovno pratite stanje na tom polju. Ako u skorijem periodu niste bili na lekarskoj kontroli onda je sada svakako došlo vreme za to. Druga polovina i kraj ove nedelje su vam bolje postavljeni za zdravlje pa tada postepeno probleme možete da ublažite ili rešite. Nemojte da zanemarujete svoje tegobe jer neće proći same od sebe iako se tome nadate.

horoskop, zvezde, astrologija, tuga
Foto: Freepik/freepik

LAV

Posao

Nastavlja se period pun tenzije i stresa za vas. Moguće je da želite da obavite mnogo toga u isto vreme ili imate osećaj da ste nekako na sve strane razapeti i opterećni obavezama. Pred vama je faza u kojoj ćete naporno raditi i trošiti mnogo energije na posao i obaveze. Početkom ove nedelje možete da očekujete pozitivna dešavanja i razrešenja vezana za polje inostranstva, suda, papirologije i obrazovanja pa ako rešavate neko od tih pitanja sada je vreme da date svoj maksimum. Druga polovina nedelje je povoljno postavljena za mogućnost poslovnog napredovanja, dokazivanja svojih talenata i umeća kao i za bolje odnose i veće poverenje od strane nadređenih. Potrudite se da date sve od sebe kako biste uspeli da ostvarite dobre rezultate na ovom polju jer sada vredan trud neće ostati bez adekvatne nagrade. Iako su okolnosti stresne i možda donekle frustrirajuće, ipak možete da ostvarite poslovni uspeh.

Ljubav

Možete biti skloni naglim i impulsivnim odlukama kada je u pitanju ljubav. Strasti su vam prenaglašene pa na toj bazi lako može doći do novih veza, avantura i novih uzbudljivih dešavanja. Početak nedelje vam je povoljan za neki prolazni flert ili kratkotrajnu avanturu, a ako vas privlači osoba iz inostranstva imaćete još veće šanse za zbližavanje sa njom. Druga polovina nedelje vam je povoljnija za stabilizaciju emotivne situacije. Ako imate partnera, bilo vanbračnog ili bračnog, od druge polovine ove nedelje ćete mu biti posvećeniji i nekako spremniji da pravite zajedničke planove. Povoljna je faza za razmišljanje o veridbi ili braku. Pred vama je faza u kojoj ćete biti spremni na važne odluke. Moguće je i da imate neke ideje o tome kako da materijalno ili poslovno obezbedite emotivnog partnera. Sve u svemu pogled vam je okrenut ka zajedničkoj budućnosti i spremni ste da postavite čvrste temelje za napredovanje vašeg odnosa.

Zdravlje

Tokom prve polovine ove nedelje ćete imati višak energije. Biće za vas jako važno da se bavite sportom i da imate adekvatan izduvni ventil. U suprotnom, ako niste dovoljno aktivni možete imati probleme zbog viška energije koji bi se negativno odrazili na vas kroz stres, sklonost ka svađanju ali i ka povećanom konzumiranju alkohola i opijata. Najbolje bi bilo da zauzdate svoj temperament i da se posvetite najzdravijoj mogućoj alternativi- sportu. Tokom druge polovine ove nedelje možete imati manje probleme vezane za kičmu, kosti, ukočenost, donji deo leđa ali i probleme sa zubima, kožom, nedostatkom kalcijuma. Vreme je za redovnu kontrolu kod stomatologa koju više ne biste smeli da odlažete. Nećete sada imati neke kritične probleme niti drastične promene ali dovoljne su ponekad i sitne tegobe kako bi vas neko vreme izbacile iz takta. Potrudite se da vodite više računa o sebi i svom zdravlju.

DEVICA

Posao

Očekuje vas jako povoljan period u kojem ćete imati dosta uspeha u svim poslovima. Pred vama je faza u kojoj ćete imati značajno poboljšanje finansija koje će vas veoma obradovati. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite veliki pomak o kojem ste dugo razmišljali. Sudbina je na vašoj strani. Moguć je i neki veći novac od igara na sreću ali isto tako i novac od nasledstva, kredita, pomoći, odštete, osiguranja i tome sl. Druga polovina ove nedelje vam je jako povoljna za putovanja, inostranstvo i velike planove koje možete imati po tom pitanju. Pred vama je faza u kojoj ćete imati mogućnost za saradnju sa inostranstvom ili će vam osoba koja je povezana sa inostranstvom na neki način pomoći da ostvarite bolju poslovnu situaciju. Možete da očekujete pozitivna dešavanja na ovim poljima kao i priliku da lako ostvarite planove koji su do sada na neki način bili usporeni ili zakočeni.

Ljubav

Možete da očekujete da ćete tokom ovog perioda biti veoma otvoreni i spremni za nove ljubavi. Puni ste pozitivne energije koju nekako širite svuda oko sebe i koju prenosite na druge. Lako privlačite pažnju osoba suprotnog pola i delujete veoma senzualno i zavodljivo. Vaša spontanost sada dolazi do izražaja i čak iako se ni malo ne trudite- osvajate svojim pokretima, pogledima svojom pojavom delujete magnetski privlačno. Možete da očekujete ljubav sa nekim dominantnim, zauzetim partnerom ili sa osobom koja je na neki način povezana sa inostranstvom. Ako ste već u braku ili vezi onda zajedno sa voljenom osobom planirate neko romantično putovanje. Povoljna je nedelja za trudnoću, za sve ženske pripadnike ovog znaka koji planiraju dete. U svakom slučaju, pozitivne promene vas veoma uskoro očekuju! Prepustite se svojim osećanjima i nemojte da se brinete. Ovo nije period u kojem treba da analizirate previše, već faza u kojoj treba da se opustite i da uživate.

Zdravlje

Ne biste trebali da očekujete veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Možete da se nadate generalno sasvim dobrom i stabilnom stanju na ovom planu. Pred vama je jako dobra situacija koja ukazuje na mogućnost brze regeneracije i rešavanja zdravstvenih problema koje ste imali u prošlosti. Posavetujte se sa vašim lekarom oko toga na koji način možete da sanirate tegobe koje vas muče ovo je period u kojem treba da iskoristite dobre aspekte kako bi se oporavili. Ako u planu imate neku manju intervenciju trenutna faza je više nego odlična. Dajte sve od sebe i uradite ono što možete kako biste uspeli da pomognete sebi. Ako ste zdravi i nemate veće tegobe cela nedelja vam je jako povoljna za vežvanje, fizičku aktivnost kao i za bavljenje rekreacijom i sportom. Ovo nije faza u kojoj treba da budete pasivni, već je neophodno da se više aktivirate kako biste se bolje osećali i kako biste svoje telo doveli u dobru kondiciju i formu.

VAGA

Posao

Očekuje vas nedelja tokom koje ćete imati nastavak pozitivnih okolnosti na polju finansija. Početak nedelje vam je generalno povoljan za poslovne razgovore i pregovore, sklapanje novog partnerstva ili ugovora. Ako se tome posvetite ostvarićete sjajne rezultate. Povoljna faza generalno vlada i za mogućnost da na neki način na polju posla ostvarite stabilizaciju, da postavite temelje za dalje napredovanje. Možete da očekujete da će sudbina biti sada i te kako na vašoj strani. Druga polovina nedelje je prikazana kroz poboljšanje finansija, nov priliv novca i pozitivne promene na tom polju. Generalno ćete imati sreće sa parama i dosta lako ćete dolaziti do zarade tokom ove nedelje. Možete da očekujete da će vam se pokrenuti neki poslovi na koje ste dugo čekali ili ćete pored zvaničnog posla i redovnih prihoda imati šansu i da ostvarite neku dobru zaradu sa strane. U svakom slučaju, maksimalno se posvetite ovom polju i nećete zažaliti.

Ljubav

Težite sigurnosti na ovom polju. Važno vam je da dođete do ostvarenje stabilne i trajne ljubavne veze. Potrebno vam je da pored sebe imate partnera sa kojim ćete graditi zajedničku budućnost, odnosno osobu na koju možete da se oslonite. Pred vama je jako povoljan period za nova ljubavna dešavanja. Ako ste u vezi sada možete da ostvarite zajednički život ili da sklopite brak. Ako ste već u braku sa voljenom osobom ćete imati neke važne poteze i odluke vezane za zajedničku imovinu i generalno ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve. Slobodne Vage mogu da očekuju novu vezu tokom ove nedelje i to već početkom nedelje može da dođe do poznanstva. Postoji velika šansa da se baš sada spojite sa osobom koja je vaša sudbinska, velika ljubav, da nađete partnera sa kojim ćete biti u dugoj, stabilnoj i trajnoj vezi. Spremni ste da se potpuno posvetite partnerskom odnosu i izgradnji zajedničke budućnosti.

Zdravlje

Pred vama je povoljna faza za polje zdravlja i ne biste generalno trebali da očekujete neke veće probleme na ovom polju. Početak nedelje vam može biti donekle malo teži za polje zdravlja pa su tada moguće povremene vrtoglavice, malaksalost ili problemi sa hormonima ako generalno od toga patite. Što se tiče druge polovine nedelje polako se vraćate u svoj kolosek i stanje se značajno popravlja. Imaćete puno unutrašnje snage i energije. Kada ste mentalno i emotivno jaki onda i fizički imate više snage i mogućnosti da prebrodite poteškoće. Pred vama je period u kojem možete da rešite bilo koji problem sa zdravljem uz pomoć lekara i adekvatni tretman. Vlada povoljna faza i za fizičku aktivnost i kretanje generalno. Potrudite se da uskladite svoje navike sa svojim potrebama i da umereno jedete, da ne preterujete sa slatkišima ili masnom hranom. Važno je da na svim poljima date sve od sebe da postignete balans.

ŠKORPIJA

Posao

Početkom nedelje vas očekuje veći broj poslovnih obaveza. Možete da očekujete fazu u kojoj će se poslovi jedan za drugim nizati i dosta vremena će vam odlaziti na to. Ipak, vi volite da budete aktivni, da budete korisni i dobro se osećate kada radite pa ćete svakako i sada imati utisak da ste napravili nešto dobro za sebe i svoj posao. Iskoristite prvi deo ove nedelje kako biste se maksimalno posvetili obavezama jer će vam se to kasnije u pozitivnom smislu isplatiti. Sredinom nedelje je moguć manji sukob sa saradnicima ili nadređenima ali ćete to uspeti da prevaziđete. Krajem nedelje vas očekuje povoljna atmosfera za sklapanje novog poslovnog dogovora ili za potpisivanje nekog ugovora koji će vam na duže staze donositi dobru zaradu. Možete da očekujete da ćete generalno tokom ove nedelje obaviti dosta važnih stvari na poslovnom planu. Bićete ponosni na sebe i na sve što ste postigli.

Ljubav

Venera je i dalje u vašem znaku, a tokom ove nedelje konačno izlazi iz svoje senke. Ovo znači da vas očekuju jako važne ljubavne promene i da će vam se konačno pokrenuti veoma bitna dešavanja na ovom polju. Možete da očekujete da ćete uspeti da realizujete novo, važno poznanstvo koje će moći da vas dovede do ozbiljne veze. Opija vas jaka potreba za ljubavlju, nežnošću ali ne samo to već i ispred sebe imate realnu priliku da ostvarite značajno poznanstvo sa osobom koja vam je na neki način suđena. Druga polovina ove nedelje vam je fantastično prikazana za partnerske odnose i za promene na tom polju. Važna dešavanja su pred vama i sve što je potrebno, jeste da se prepustite vašim osećanjima. Ako već imate vezu ili brak onda je ovo faza u kojoj se iznova zaljubljujete u vašeg partnera, emocije vam se obnavljaju i možete da očekujete da će sada vaša osećanja biti još jača i stabilnija nego u prethodnom periodu.

Zdravlje

Prva polovina nedelje vam nije ni malo povoljna za polje zdravlja. Možete da očekujete pad imuniteta i generalno da ćete se osećati malaksalo, preopterećeno i da ćete biti na neki način skloni zdravstvenim problemima. Preporuka je da u ovom periodu obavezno posetite lekara ako primetite bilo kakve nove probleme na polju zdravlja. Pred vama je faza u kojoj ćete imati i tegobe sa virusima, prehladama, gripom ali su mogući i problemi sa nervozom, lošim radom creva i sve tome sl. Od druge polovine nedelje vas očekuje generalno bolje stanje i možete da se nadate da ćete postepeno uspeti da rešite tegobe koje su vas mučile. Ipak i bez obzira na to poboljšanje generalno bi za vas bilo dobro da se tokom ove nedelje posavetujete sa lekarom i da vidite da li su neki stari problemi rešeni. Uradite detaljne nalaze i potrudite se da generalno tokom ove nedelje vodite više računa o svom zdravlju.

STRELAC

Posao

Možete da očekujete generalno povoljan početak nedelje. Nećete imati previše obaveza i bićete prilično opušteni, bez bilo kakvih pritisaka. Moguće je da ćete imati sreće pri pokretanju novih projekata a i ako budete odlučili da manje radite a više uživate i odmarate takođe se nećete pokajati jer je ovajperiod povoljan da se ponašate kako god vi osećate i smatrate da treba. Bez bilo kakve tenzije i problema na poslu. Druga polovina nedelje je prikazana kao period u kojem ćete imati nešto veći broj poslovnih obaveza pa možete da očekujete da ćete se tada više posvetiti poslu. Neophodno je da svoj fokus u drugoj polovini nedelje maksimalno usmerite na pozitivne rezultate na ovom polju kao i da se potrudite da uradite sve što možete da biste se dobro organizovali. I dalje neće biti tenzije jer poslovi koji vas očekuju donose i dobru zaradu i pozitivan rezultat ali zbog velikog broja obaveza bi za vas bilo važno da sebi napravite neki raspored i da uvedete neka sitna pravila organizacije.

Ljubav

Pred vama je povoljan period za ljubavno polje. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni dešavanjima koja će uslediti tokom ove nedelje. Početak sedmice je pogotovo dobro postavljen za nova poznanstva i nova dešavanja. Možete da očekujete da ćete uspeti da osvojite srce osobe do koje vam je stalo jer ćete sada imati mnogo više sreće na ljubavnom planu. Lako skrećete pažnju na sebe i lako dolazite do pozitivnih kontakata sa osobama suprotnog pola. Ako nemate simpatiju onda ćete se zaljubiti početkom ove nedelje u novu osobu koju srećete na javnom mestu. Nov partner bi mogao da bude mlađi od vas. Druga polovina nedelje je pogotovo povoljna za zauzete pripadnike ovog znaka jer vas tada očekuje mirna, stabilna situacija i atmosfera u kojoj ćete biti posvećeni voljenoj osobi. Imate pored svog partnera sve ono što vam je potrebno i volite taj osećaj ušuškanosti kada ste zajedno. Zadovoljni ste vašom vezom i uzdate se u sigurnost koja postoji među vama.

Zdravlje

Na polju zdravlja početkom nedelje sasvim dobro stanje. Možete da očekujete da ćete biti veoma energični, motivisani za sve i da ćete se generalno dobro osećati. Početak nedelje vam je povoljan i za bavljenje sportom ili bilo kojom fizičkom aktivnošću koja vas ispunjava. Svakako vam prija i bilo koji vid rekreacije ili neki hobi koji volite. Posvetite vreme sebi i tome da sebi ugodite jako je važno da se od glave do pete osećate dobro u svojoj koži. Druga polovina nedelje vam može doneti manje probleme sa imunitetom, probleme sa krvnom slikom ili jednostavno neki prolazni virus ili prehladu. Posetite lekara ako se zdravlje bude pogoršalo. Potrudite se da povećate dnevni unos vitamina kao i da dovoljno spavate, da redovno jedete, da unosite dovoljno tečnosti. Ne forsirajte se već odmarajte ako osetite da vas prehlada polako hvata. Izbegavajte sve potencijalne izvore zaraza i virusa tokom ove nedelje.

horoskop
Foto: shutterstock.com

JARAC

Posao

Možete da očekujete da ćete tokom ove faze imati nešto više sreće nego inače. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da ostvarite pozitivne poslovne rezultate. Ako se bavite privatnim poslom, onda ste veoma posvećeni svojim obavezama. Energični ste, motivisani, vredni, dobro organizovani i maksimalno se trudite da ostvarite što bolje rezultate. Pred vama je period u kojem možete da očekujete neke sitne izmene poslovne organizacije ali će vam te izmene i te kako olakšati. Potrudite se da sva dešavanja oko vas prihvatite na pozitivan način i nemijte da se plašite noviteta. Druga polovina nedelje vam je odlična za odmor. Obavićete većinu važnih obaveza početkom ove nedelje i na kraju će vam ostati mnogo slobodnog vremena da se posvetite sebi i ljudima koje volite. Povoljna je faza za neki kraći godišnji odmor ili više slobodnih dana, uglavnom vreme je da sebi konačno date malo oduška. Prepoznajte u kom trenutku treba da ulažete energiju u posao, a u kom da je štedite.

Ljubav

Početak nedelje je povoljan za zauzete pripadnike ovog znaka. Možete doći do bolje i stabilnije atmosfere sa bračnim partnerom. Otvorenije pokazujete emocije jedno drugome i polako počinjete da provodite više vremena zajedno što vas raduje i ispunjava. Vraćaju vam se i stare strasti koje ćete umeti da iskoristite na pravi način. Uživate generalno u toploj i romantičnoj atmosferi vašeg doma i verujete da ste na polju ljubavi doneli pravu odluku i izabrali pravog partnera. Ako ste slobodni, druga polovina nedelje je povoljna za polje flerta kao i za nova poznanstva. Možete da očekujete da će se neka nova osoba iznenada ili neočekivano pojaviti u vašem bliskom okruženju i da ćete biti veoma zaintrigirani njenom pojavom. Ako se postavite kako treba na polju flerta uskoro ćete doći i do početka jedne lepe ljubavne veze. Nema potrebe da sada previše kalkulišete. Ako budete spremni da otvoreno pokažete svoje interesovanje desiće vam se lepe stvari.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme sa zdravljem, pogotovo kada je u pitanju probavni trakt. Povedite računa o svojoj ishrani tokom ove nedelje i potrudite se da sprečite eventualno trovanje hranom tako što ćete biti oprezni i što ćete dobro paziti šta jedete i kakvu hranu kupujete. Provaravjte poreklo namirnica, rok trajanja i nemojte da kupujete hranu na neproverenim mestima. Povedite računa o tome da vam obroci budu lagani, da ne jedete previše masne hrane ili namirnica koji se teško vare. Ovo je faza u kojoj će vam stomak biti veoma osetljiv. Redovan unos tečnosti je za vas takođe jako važna stavka. Drugom polovinom ove nedelje situacija na polju vašeg zdravlja postepeno ide na bolje tako da ćete stomačne probleme ipak uspeti da rešite. Izbegavajte konzumiranje alkohola, tableta ili bilo kojih štetnih supstanci. Ne uzimajte lekove osim ako nisu po savetu vašeg lekara. Budite odgovorni prema sebi.

VODOLIJA

Posao

Očekuje vas odličan period za posao. Bićete energični, dobro motivisani, puni snage i dobrog raspoloženja i generalno spremni za nove poslovne pobede. Pregovaračke sposobnosti su vam sada naglašene pa ćete u svim poslovnim pregovorima i dogovorima moći da ostvarite uspeh kojem težite. Povoljna je faza i za kraća putovanja. Možete da očekujete sreću u poslovima koji se tiču trgovine ili transporta. Takođe, može da vam se ukaže prilika i za neku dodatnu zaradu ili dupli posao. Niste lenji i spremni ste da se maksimalno posvetite svojim ciljevima kako biste ostvarili što bolje stanje na ovom polju. Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje uspeti da ostvarite sve svoje planove. Druga polovine nedelje vam je jako povoljna za polje privatnog posla na kojem možete da ostvarite jako dobru zaradu. Vide se plodovi vašeg rada i vis te zadovoljni jer stanje ne samo da se stabilizuje već kreće u drastično boljem pravcu. Maksimalno iskoristite ovaj period koji vam je jako povoljan za ostvarenje svih ambicija.

Ljubav

Tokom ove nedelje ćete biti generalno dobro raspoloženi, pa ćete na ljubavnom planu na neki način svojom energijom privlačiti lepe događaje. Možete da očekujete nova poznanstva pogotovo u prvom delu ove nedelje. Moguće je neko poznanstvo na putu ili sa osobom iz susednog mesta, grada. Očekuje vas zanimljiva komunikacija, dopisivanje kroz koje flertujete i na neki način intrigirate jedno drugo. Pred vama je period u kojem ćete biti sasvim otvoreni na polju flerta i neće vam biti problem sa pokažete svoja osećanja i namere. Ovo je faza u kojoj vam prijaju mlađi partneri. Može da se desi i neko poznanstvo preko prijatelja ili rodbine, nečijim posredstvom. Neko provodadžiše za vas. Ako ste zauzeti u drugoj polovini nedelje vas očekuje jako lepa atmosfar sa partnerom. Ostvarili ste sve ono što ste oduvek želeli i imate kompletan odnos sa voljenom osobom. Uživate u porodičnoj atmosferi i zadovoljni ste zbog svega što ste postigli zajedno kao par.

Zdravlje

Moguće je da ćete biti skloni manjim problemima sa zdravljem tokom ove nedelje. Generalno vam vlada povoljna faza pa ćete zahvaljujući tome uspeti da ostvarite brzo poboljšanje i oporavak ali je moguće da će nekih manjih smetnji ipak biti. Tokom ovog perioda maksimalno izbegavajte cigarete, duvanski dim, zagušljive prostorije i sve ono što može da naškodi vašim disajnim putevima. Problemi sa plućima ove nedelje neće biti ozbiljni ali mogu da budu naznaka za buduće komplikacije ako na vreme ne povedete računa o svojim navikama. U najboljem slučaju ćete imati probleme vezane samo za prolazan kašalj. Ali, ako ne pazite na sebe moguća je i upala pluća, bronhitis, problemi sa respiratornim sistemom generalno. Potrudite se da jačate svoj imunitet. Druga polovina nedelje vam može doneti tegobe koje su povezane sa bešikom i urogenitalnim traktom. Možete biti skloni upalama ili cistama na jajnicima ako ste ženskog pola. Obavezno se obratite ginekologu radi redovne kontrole ako ste već imali takve tegobe.

RIBE

Posao

Pred vama je period u kojem vas na polju posla prati neka tenzija. Moguće je da forsirate sebe. Imate velika očekivanja i od okolnosti u kojima se nalazite ali i od sebe. Na neki način pravite pritisak i onda kada ne mora da ga bude. Pred vama je faza u kojoj ćete morati da se naučite da malo zauzdate svoj temperament. Nije dobro da na poslovnom polju pokazujete afekat niti da se ponašate kao siledžija. Volja za dominacijom i vođstvom može da se pokaže i na drugačiji način. Budite mudri. Početkom nedelje vas prate manje brige vezane za finansije ali kada vam novac bude došao- a hoće i brže nego što se nadate, bićete zadovoljni i zaboravićete na brige. Druga polovina i kraj nedelje su nešto povoljniji jer donose malo manje obaveza i malo mirniji tempo. Ako sami ne budete stvarali tenziju neće je ni biti. Možete da očekujete krajem nedelje ponudu za saradnju vezano za neki privatni ili porodični posao u kojem ćete moći da imate uspeha.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem ćete biti nestrpljivi. Ako imate partnera lako može da se desi da tenziju koju imate u poslovnom okruženju ili neke vaše brige generalno, prenesete na njega. Ovo je faza u kojoj ćete vi biti inicijator i dobrih i loših događaja pa je zato jako važno da kontrolišete svoje reakcije i da budete spremni da na pravi način pokažete voljenoj osobi da vam je stalo. Izbegavajte šablone pasivno-agresivnog ponašanja i pokušajte da raščistite otvoreno sve ono što vam smeta. Nemojte da gurate ništa pod tepih jer će vas to pre ili kasnije sačekati. Težite stabilnosti na ljubavnom polju ali je nekada potrebno da se zapitate i po koju cenu ostajete u vezi? Ako ste slobodni, druga polovina ove nedelje vam je jako povoljna za početak novog emotivnog odnosa sa osobom koju ćete upoznati sasvim spontano. Pred vama je prilika za lepu vezu, zbližavanje, koje počinje neobavezno i bez opterećenja. Ni vi ni druga osoba niste spremni da odmah jasno definišete odnos u koji ste ušli.

Zdravlje

Nije vam sjajna faza za zdravlje i moguće je da ćete imati više problema. Zbog uticaja Marsa možete da budete i dalje prilično osetljivi. Ako se budete forsirali i razbacivali svoju energiju na sve strane osećaćete se loše, iscrpljeno i umrtvljeno na neki način. S druge strane, ako adekvatno ne budete trošili svoju energiju nagomilani stres se takođe može negativno odraziti na stanje vašeg organizma. Nemojte da utapate svoju tugu u hrani, jer sada možete biti skloni prekomernom apetitu i prejedanju. Ako budete bili nesmotreni zbig loše ishrane ćete sebi napraviti problem sa zdravljem. Potrudite se da nađete drugi način da izlečite nezadovoljstvo, jer se ne nalazi jedina sreća u frižideru. Radite na sebi. Ako imate probleme sa štitnom žlezdom onda je vreme za redovnu kontrolu jer sve ukazuje na promenljivo stanje hormona i na moguće probleme vezane za to. Nemojte zanemarivati neobične simptome koji vam se pojavljuju. Krajem nedelje je moguć grip, prehlada, problemi sa sinusima, grlom i sve tome slično.

Više sličnih vesti pročitajte OVDE!

Povezane vesti

  • Korisnik: SKORPION - AUSTRIJA
    11/04/2021 - 09:46
    Opet nove ljubavne promene 🤦‍♂️ i opet novo poznastvo,ma da svake sedmice isto.🤦‍♂️Ajde pozdrav i pisite sta god zelite,ovako samo lazi.🙋‍♂️✌
UČITAJ JOŠ KOMENTARA