Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Značajno poboljšanje finansija automatski utiče i na vaš odnos prema obavezama. Energični ste, optimističi i samouvereno realizujete sve poslovne obaveze.

ZDRAVLJE: Glava je prikazana kao osetljiv deo tela. Mogući su problemi sa sinusima, a moguća je i glavobolja. U slučaju bilo kakvih simptoma najbolje je da reagujete odmah.

BIK

POSAO: Poslovne obaveze vam ne predstavljaju problem pošto vladate materijom. Postoji mogućnost mešanja u vaš način rada i vaše odluke što će da vam zasmeta.

LJUBAV: Nešto što je počelo kao slučajni susret ne uspeva da vam izađe iz misli. Niste očekivali da vas druga stana zainteresuje, ali sada ne prestajete da mislite na nju.

ZDRAVLJE: Današnji dan nije najbolje prikazan. Nervi su vam prilično osetljivi što znači da može doći do nervoze, nerviranja, a u najgorem slučaju možete ispati iz takta u javnosti.

BLIZANCI

POSAO: Smeta vam osećaj ograničenosti na poslu. Imate različita interesovanja i znanja, ali očigledno nemate mogućnost da svoje sposobnosti, iskustvo i znanje iskoristite na poslu.

LJUBAV: Emocije su vam proradile i imate potrebu da pričate o svojim emocijama i da ih pokazujete. Kogod je spreman da vas sasluša imaće priliku da čuje detalje o vašoj voljenoj.

ZDRAVLJE: Pripazite na ishranu. Ukoliko probate neku novu hranu uzmite malu količinu da bi proverili kako vaš organizam reaguje na nju odnosno da li će biti nekih reakcija ili ne.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Koristite dan da bi obnovili komunikaciju sa saradnicima iz inostranstva i nastavili poslovnu saradnju pošto je tokom prolećnog perioda došlo do prekida iste.

LJUBAV: Emotivno ste nezadovoljni. Muči vas što ne umete da nađete izlaz iz situacije odnosno nađete rešenje koje bi vam pomoglo da se emotivno ostvarite i osećate ispunjeno.

ZDRAVLJE: Stomak je osetljiv pa je potrebno da povedete računa o ishrani. Postoji mogućnost da pojedete nešto što vam ne odgovara pa da eliminatarni sistem odreaguje.

LAV

POSAO: Ne možete da verujete sa kojih sve strana pristižu problemi što vam stvara pritisak. Poslovi u koje ste bili sigurni odjednom ne deluju tako pouzdano i stabilno.

ZDRAVLJE: Problemi sa kostima traju duži vremenski period. Naročito je donji deo leđa osetljiv. Gledajte da budete malo u pokretu, a ne samo u istom položaju ispred ekrana.

DEVICA

POSAO: Saradnja sa kolegama nije zadovoljavajuća. Imate utisak da druga strana ne shvata ozbiljno obaveze i da ih opušteno i nonšalantno obavlja. Imate utisak da se vaš trud ne ceni.

LJUBAV: U nedostatku novih emotivnih dešavanja razmišljate o bivšoj partnerki. Vremenska distanca vam pomaže da shvatite gde ste grešili u odnosu i reakcije nekadašnje partnerke.

ZDRAVLJE: Shvatili ste šta vam prija, šta je korisno za vas i sada lagano menjate navike. Pokušavate da se manje umarate i nervirate, a više odmarate i posvećujete svojim potrebama.

Planeta Mars, horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Odličan je dan za rešavanje zakonskih pitanja. Sa puno elana odlazite u državnu instituciju da se izborite sa birokatskim sistemom i ostvarite svoja prava.

LJUBAV: Imate potrebu za ljubavlju i podrškom. Razmišljate o bivšim vezama i šta ste sve propustili zato što ste bili nesigurni, stidljivi, pasivni. Niste sigurni da li ste se promenili.

ZDRAVLJE: Nezadovoljni ste svojim izgledom. Nije zdravlje ono što vas najviše brine, nego estetika. Teško vam je da priznate da ste se opustili, zapostavili izgled i zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: U posao ulažete poslednji atom svoje energije. Iscrpljeni ste, demotivisani i nezadovoljni zbog nedostatka adekvatnih rezultata. Posao vas iscrpljuje fizički i mentalno.

LJUBAV: U nedostatku novih ljubavnih sadržaja, razmišljate o bivšoj partnerci. Nadate se potajno da ćete upoznati nekog ko će moći da ponovo probudi vašu ljubav i strast.

ZDRAVLJE: Glava je prilično osetljiva. Skloni ste glavobolji i problemima sa sinusima. Pripazite na ovaj deo tela. Ukoliko dođe do bolesti ima potencijal da duže traje.

STRELAC

POSAO: Komunikativni ste, ostavljate utisak osobe koja dobro poznaje posao i koja je samouverena. Na sastancima ostavljate odličan utisak i ženjete uspeh, kao što ste i očekivali.

LJUBAV: Bavite se introspekcijom, preispitujete vezu, kao i svoje emocije. Smatrate da ima dobrih stvari u ljubavnom odnosu, ali da su neki segmenti veze krajnje nezadovoljavajući.

ZDRAVLJE: Osećate se tromo. Opustili ste se i sada vam teško pada bila kakva fizička aktivnost. Svesni ste problema, ali za sada nemate volje i snage da promenite ponašanje.

Kineski horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Osećate se dobro, jer je došlo do promena na polju posla. Poslovi vezani za zakon se konačno pokreću. Današnji dan provodite u institucijama vezanim za pravnu oblast.

LJUBAV: Poslovne obaveze su vam na prvom mestu. Ne razumete drugu stranu zašto stalno pokušava da uspostavi komunikaciju sa vama. Distancirate se od osobe koja vam se nameće.

ZDRAVLJE: Konstantan problem sa kostima vam neda mira. Razmišljate da odete kod kiropratkičara i zatražite pomoć. Zbog problema sa kičmom teško vam je da sedite.

VODOLIJA

POSAO: Komunikativni ste i uspevate da se o svemu dogovorite sa saradnicima. Odnos sa medijima smatrate bitnim, pa se danas fokusirate na komunikaciju sa njima.

LJUBAV: Povoljan je dan za novi, iznenadni susret. Osoba koju upoznajete dopašće vam se na prvi pogled: njen izgled, stav, ponašanje, priča. Odlučujete da se raspitate o dotičnoj.

ZDRAVLJE: Imate utisak da niste u najboljoj kondiciji i da treba da se tome posvetite. Razmišljate čime bi mogli da se bavite. Na internetu tražite klubove blizu mesta stanovanja.

RIBE

POSAO: Planirate poslovne sastanke i poslovna putovanja. U poslednjem trenutku dolazi do odlaganja istih. Prilično ste prilagodljivi i bez problema prihvatate nove termine za sastanak.

LJUBAV: Sleduje vam novo poznanstvo. Druga strana će vas zainteresovati i imaćete želju da je upoznate. Za početak ćete pokušati da nađete što više informacija o njoj preko prijatelja.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate. Zanima vas literatura vezana za zdrav način ishrane. Saznajete nove recepte i odlučujete da pojedine jednostavne recepte isprobate već danas.

Komentari (1)

Skorpion - Austrija

15.09.2020 08:51

Ma dodi vec jednom,da se volimo kao dva goluba.A sa poslom je sve super a nisam umoran.Zelim vam lep dan i cekam te ljubavi.