horoskop, devojka, sreća
shutterstock
horoskop, devojka, sreća

shutterstock

Foto: shutterstock

OVAN

POSAO: Očekuje vas prilika da ostvarite značajan napredak na polju posla. Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima. Pred vama je dan koji treba maksimalno da iskoristite.

LJUBAV: Upustićete se u strastvenu vezu sa osobom koju poznajete od skoro. Pred vama je lep dan za ljubav. Pogotovo vam odgovaraju pripadnici vazdušnih znakova, Vaga, Blizanac i Vodolija.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim jer vam mogu i te kako narušiti zdravlje. Sve ukazuje na probleme sa disajnim putevima. Za detaljnije savetovanje se obratite lekaru.

BIK

POSAO: Možete da očekujete da ćete imati manje troškove tokom današnjeg dana ali neće biti značajnih gubitaka. Potrudite se da se dobro organizujete na poslovnom planu.

LJUBAV: Imate neke manje probleme u komunikaciji sa voljenom osobom ali uz dovoljno strpljenja i razumevanja sve možete da rešite. Potrudite se da pokažete spremnost na kompromis.

ZDRAVLJE: Skloni ste prejedanju. Povedite računa o svojim navikama pogotovo kada se radi o načinu ishrane. Nije vreme da rizikujete sa prevelikim unosom šećera ili masne hrane.

BLIZANCI

POSAO: Pokušajte da popravite odnos sa nekim od saradnika, kako bi poslovna atmosfera generalno bila bolja. Važno je da sa svoje strane pokažete da ćete dati maksimum.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba očekuje vaše izvinjenje. Ako je zaista volite, zaboravićete na ponos. Pokažite joj koji su vam prioriteti. Slobodni Blizanci danas nemaju veće promene.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i snage! Prijala bi vam veća fizička aktivnost i trening. Potrudite se da organizujete svoje vreme tako da vam ostane dovoljno vremena za vežbanje.

RAK

POSAO: Ponekad se lako distancirate od poslovnih obaveza i jednostavno odlutate u svojim mislima. Niko to ne zna osim vas. Današnji dan vam je povoljniji za odmor nego za posao.

LJUBAV: Uživate u pažnji koju dobijate od osobe sa kojom ste započeli ljubavnu avanturu. Prepustili ste se lepim osećajima i ne želite da razmišljate o bilo čemu drugom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa šećerom. Ukoliko ste do sada već imali tegobe na tom planu, vreme je da se obratite vašem lekaru radi redovnog pregleda i kontrole.

LAV

POSAO: Možete da očekujete da će vam se na poslovnom planu desiti neke manje promene. Potrudite se da sve prihvatite mirno, bez previše drame i panike oko toga.

LJUBAV: Ukoliko budete prećutkivali ono što vam smeta, voljena osoba neće biti svesna problema koji postoji u vašoj vezi. Važno je da se potrudiite da budete dovoljno otvoreni.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju. Moguć je manji pad koncentracije pa i neki manji problemi. Takođe ako ste fizički aktivni potrudite se da ne dođe do nekih povreda.

DEVICA

POSAO: Niste spremni za nove poduhvate jer još imate dosta starih, nedovršenih obaveza nad glavom. Jako je važno da se potrudite da poboljšate svoju poslovnu organizaciju.

LJUBAV: Moguće je da ste pomalo razočarani u voljenu osobu i da ste od nje očekivali više. Pred vama je emotivna dilema. U narednim danima ćete odlučiti da li dolazi do prekida.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana. Potrudite se da povedete računa o tome da ojačate svoj imuni sistem. Neophodno je da unosite više vitamina.

VAGA

POSAO: Susrećete se sa manjim komplikacijama na ovom polju, ali uz adekvatnu pomoć od kolega- sve ćete prevazići. Važno je da se obratite za savet pravoj osobi.

LJUBAV: Polako nastupa period u kom se veoma lako možete odaljiti od svog partnera. Kao da ljubav polako nestaje. Imate utisak da vas dvoje niste više na istim talasnim dužinama.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor. Potrebno vam je opuštanje i što više sna kako bi se zdravstvena situacija popravila. Nemojte danas da se forsirate u bilo kom smislu.

horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Shvatili ste da većinu posla morate da odradite sami iako ste se nadali da će neko moći da vam pritekne u pomoć. Potrudite se da date sve od sebe da ne stvarate preveliku tenziju.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom imati veoma dobar odnos i da ćete uživati zajedno. Pred vama je dan tokom kojeg se nećete libiti da pokažete svoju nežnost.

ZDRAVLJE: Nemojte da se forsirate. Izbegavajte podizanje teškog tereta ili bilo kakvu napornu fizičku aktivnost. Nađite dovoljno vremena za san i povećajte unos vitamina i tečnosti.

STRELAC

POSAO: Nadređeni neće baš lako odobriti neki projekat koji ste im predložili. Moguće je da je tu potrebno još ubeđivanja. Sa svoje strane ćete uložiti maksimalan napor oko svega.

LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme da razmislite o tome kakve su vaše emocije prema novoj osobi koja je ušla u vaš život. Moguće je da niste odmah spremni za ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom bi mogli da vas prate danas ali i u narednom periodu. Potrudite se da povedete računa o tome, posvetite se vežbanju i fizikalnoj terapiji.

JARAC

POSAO: Nepovoljan dan za promene, putovanja, saobraćaj i trgovinu. Najbolje bi bilo da budete na jednom mestu danas. Nemojte sada da planirate bilo kakve važne promene i poduhvate.

LJUBAV: Moguće je da se bližite prekidu odnosa koji vas nije emotivno ispunjavao. U potrazi ste za novom ljubavnom pričom. Želite da iskusite novu ljubav ali ne i da budete ponovo povređeni.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta ili manje promene po pitanju načina ishrane. Posavetujte se sa nutricionistom koji vam može dati najbolji savet po pitanju tegoba koje vas muče.

VODOLIJA

POSAO: Ako ste planirali da pokrenete neke promene na vašem poslovnom planu, današnji dan bi mogao da bude povoljan za to. Potrudite se da obratite pažnju na neke sitnice.

LJUBAV: Ukoliko ste u emotivnoj vezi sa osobom koja je rođena u zemljanom znaku, pred vama je dobar dan. Možete da očekujete da ćete se lepo slagati i imati dobru komunikaciju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima koji bi mogli da budu osetljivi. Ukoliko se bilo kakav problem pojavi obavezno se javite vašem zubaru. Nije vreme da zanemarujete probleme.

RIBE

POSAO: Ukoliko planirate da se bavite nekim pravnim i formalnim pitanjima, pred vama je veoma pozitivan dan. Možete da očekujete da ćete dosta toga brzo i lako rešiti.

LJUBAV: Želite nove doživljaje na polju emocija, samoća vam je prilično dosadila. Aktivirajte se na polju flerta! Pokažite da ste spremni za novu ljubav i poradite na samopouzdanju.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete generalno dobar dan tokom kojeg nećete imati veće probleme na polju zdravlja. Osećate se jako, zdravo i dobro. Uživajte u pozitivnim dešavanjima!