Sanjali ste vodu? Upozorenje je jasno i užasne stvari vam predstoje!

Proverite!

voda
Foto: Shutterstock

San o vodi je jedan od najčešćih ljudskih snova, a evo koje mu se značenje pridaje.

Ako sanjate hladnu vodu, to simbolizuje radost. Moguće je da će vam se u narednom periodu dogoditi lepe stvari zbog kojih ćete biti srećni. Rešićete problem zbog kog vas je dugo bolela glava pa ćete konačno moći da se opustite i da uživate.

Ukoliko sanjate toplu vodu, to upozorava na bolest. Može se desiti da se nećete dobro osećati i da ćete morati da se pridržavate lekarevih uputstava. Nećete smeti da preskačete terapiju i da se umarate što će vam jako teško pasti.

Sanjati da ste nekome dali vodu

Kada u snu nekome date vodu, to ukazuje da ste odani. Vi ste osoba koja bi sve učinila za svoje prijatelje i nikome ne dozvoljavate da, u vašem društvu, loše priča o njima. Svesni ste da imaju i mane, ali uvek ih branite kada ih neko kritikuje.

Sanjati mutnu vodu

Ako u snu vidite mutnu vodu, to označava ozbiljne smetnje i životne teškoće. Verovatno već duže vreme nešto planirate da uradite, ali konstantno nailazite na prepreke koje vas vraćaju na početak. Imate osećaj da to nikada nećete završiti zbog čega se dodatno nervirate.

Sanjati bistru vodu

Ukoliko u snu vidite bistru vodu, to znači da ćete ostvariti malu dobit. Može se desiti da ćete učestvovati u nekom kvizu ili da ćete igrati loto, kladionicu, itd. Imaćete početničku sreću pošto se time niste ranije bavili.

san
Foto: Shutterstock

Sanjati duboku vodu

Kada u snu vidite duboku vodu, to upozorava na opasnost. Moguće je da će neko pokušati da vas, ili blisku osobu, opljačka ili povredi. Doživećete traumatično iskustvo posle koga ćete biti oprezniji i nepoverljivi.

Sanjati da hodate kroz vodu

Ako u snu hodate kroz vodu, to ukazuje da niko ne može da vas zaustavi. Vi ste nepokolebljivi i, kada date reč, uradićete sve da je ispoštujete. Tu osobinu cenite i kod drugih ljudi, a trudite se da izbegnete one koji se lako predomisle.

Sanjati da hodate po površini vode

Ukoliko u snu hodate po površini vode, to implicira da se ničega ne bojite. Vama je savest čista i možete svakoga da pogledate u oči. Iskreni ste i pridržavate se onoga što pričate pa niko ne može da vas optuži da ste licemer.

Sanjati da voda kulja iz cevi

Kada u snu voda kulja iz cevi, to označava buran emotivni život. Verovatno imate mnogo udvarača/udvaračica pa ne znate koga da izaberete. Plašite se da ne pogrešite, pa se može desiti da ćete još neko vreme biti sami.

Ako sanjate vodu u vidu jezera ili mora

To označava da ćete prevazići neki za vas veliki problem iako se on drugima čini sitan.

Značenje sna može biti i pojednostavljeno. Naime, ukoliko ste skoro videli hladnu, toplu, duboku, mutnu ili bistru vodu, to je sigurno ostavilo utisak na vas, pa ste to "obradili" u snu.

san
Foto: Shutterstock

Povezane vesti