lepota, nega, žena
shutterstock
lepota, nega, žena

shutterstock

 Foto: shutterstock

Lepota često nema veze samo s fizičkim izgledom već i s unutrašnjim zračenjem. Upravo ta unutrašnja lepota, koja se vidi i spolja, razlog je zbog kojeg neki horoskopski znaci izgledom zasenjuju sve ostale. Tri najlepša znaka!

Vaga

Ovaj se znak često smatra i najlepšim, a obično ih krasi i urođena elegancija. Imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lepe oči, mladeže i slatke rupice na obrazima koje ih čine drugačijima, egzotičnima i, na kraju krajeva, privlačnijima od ostalih.

žena, lice, lepota, nega

shutterstock

Foto: shutterstock

Škorpija

Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i velikim očima u nekoj neobičnoj, hipnotišućoj nijansi. Osim prodornog pogleda, diče se i senzualnim usnama, kao i prelepom gustom kosom. Obično su i vitke građe, a krase ih i blistav ten, meka i negovana koža.

žena, sreća, energija

shutterstock

Foto: shutterstock

Jarac

Pripadnice ovog znaka poznate su po seksepilnoj figuri. Iako im je izgled uglavnom prosečan i neutralan, ističu se velikim očima, najčešće u plavoj ili sivkastoj nijansi, ali i prelepim iskrenim osmehom. Obično vole da se doteruju pa je i lepa odeća ono što ih izdvaja od ostalih znakova.

Procitajte još: