Tarot Karte Sudbina Proricanje sudbine
Shutterstock
Tarot Karte Sudbina Proricanje sudbine

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Horoskop Maja smatra se jednim od najtačnijih, a po njemu loše vesti očekuju ova četiri znaka u 2021. godini.

Jelen (od 22. decembra do 20. januara)

Rođenima u ovom horoskopskom znaku 2021. godina će doneti probleme na polju ljubavi. Astrolozi preporučuju svima koji su u potrazi za drugom polovinom da budu oprezniji. Mogući su loši izbori koji će ostaviti dugoročne posledice.

Veverica (od 21. marta do 20. aprila)

Astrolozi savetuju Vevericama da se ne zameraju "opasnim" ljudima u ovoj godini. Takođe, nikako ne bi trebalo da se upuštaju u neke riskantne poduhvate. U narednom periodu bi trebalo da budu izuzetno oprezni kad je reč o zdravlju, preporuka je da ne izbegavaju redovne kontrole.

Slepi miš (23. novembra do 30. novembra)

Pripadnicima ovog znaka 2021. neće oprostiti greške. Jedino na koga se mogu da se oslone su oni sami, smatraju astrolozi. Najbolje bi bilo da obuzdaju svoju impulsivnost, jedino tako će izbeći probleme koji ih mogu skupo koštati.

Divlja svinja (od 1. decembra do 21. decembra)

Nepovoljni aspekti za sve rođene u ovom znaku. Astrolozi čvrsto savetuju da se ne bave drugim ljudima i tuđim greškama, obiće im se o glavu "lov na veštice". Bolje je da se usredsrede na svoj život i kako da ga poboljšaju. U suprotnom, loša energija drugih može ih povući na dno.