SAZNAJTE KOJI JE VAŠ ELEMENT! Poslednji broj vaše godine rođenja otkriva vašu sudbinu!

Ovi elementi otkrivaju karakter osobe, njene navike i još mnogo toga...

Numerologija, brojevi, astrologija, zodijak, astro
Foto: Shutterstock, ilustracija

Godina u kojoj smo rođeni igra značajnu ulogu u našim životima. Ipak, najvažnija je poslednja cifra godine našeg rođenja. Svaki broj ima odgovarajući element, a to su metal, vatra, zemlja, drvo i voda. Ovi elementi otkrivaju karakter osobe, njene navike i još mnogo toga. Hajde da otkrijemo koji ste element i šta to govori o vama. Na primer, ako ste rođeni 1987. godine, vaš broj je broj 7, a njegov element je vatra.

Element 1: Metal (0-1)

Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u doslednosti i ljubavi. Oni tačno znaju šta žele i učiniće sve da ostvare svoje ciljeve i ambicije. U međuvremenu, nihovi nedostaci su želja za moći, luksuznim stvarima i puno novca. Odlučni su i ne tolerišu propuste.

voda
Foto: Shutterstock

Element 2: Voda (2-3)

Osobe rođene pod elementom vode, pokazuju saosećajnost i empatiju za druge ljude. Poseduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspešnim u karijerama vezanim za umetnost. Imaju dobar instinkt i odlično primećuju detalje.

Element 3: Drvo (4-5)

Osobe rođene pod ovim elementom jesu samouverene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkriju svet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mesta. Nikada nisu sebične i egoistične.

Astro, horoskop, znaci
Foto: Shutterstock

Element 4: Vatra (6-7)

Rođeni pod elementom vatre jesu pravi avanturisti i sanjaju o putovanju oko sveta. Imaju naviku da prebrzo uleću u stvari. Ljubazni su i prirodni, znaju kako da privuku ljude.

Element 5: Zemlja (8-9)

Ove osobe su pouzdane i odlučne. Razumno će razmotriti svaku stvar i nikada neće delovati nepromišljeno. Vole disciplinu i red i žive život po svom planu. Strah od nepoznatog jeste njihov najveći strah.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi