novembar, glumci, horoskop, devojka, frajer, momak
shutterstock.com
novembar, glumci, horoskop, devojka, frajer, momak

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

Gotovo svako ponekad slaže, ali postoje dva horoskopska znaka koja izbegavaju neiskrenost u gotovo svakoj situaciji.

Astrolozi su izdvojili pripadnike Zodijaka koji će uvek reći istinu, ne razmišljajući o posledicama.

Ovan
Iako su energični, ne žele da troše energiju na laganje. Zbog svoje impulsivnosti, uvek sve kažu u lice drugoj osobi, ne razmišljajući o tome da li će to nekome naštetiti ili ne.

Iskrenost je njihovo drugo "ja", pa se nikada ne ustručavaju da govore istinu. Njihove brutalno iskrene reči lako mogu da uvrede drugu osobu.

Njihovo ponašanje i reči istinski su odraz njihove ličnosti i vrlo retko će prikriti kako se osećaju i šta misle. Ovnovi neće da gube vreme na ljude kojima njihov karakter ne odgovara.

Strelac
Strelac je najiskreniji horoskopski znak, verovali ili ne. Za njih se takođe smatra da su vrlo dobri ljudi koji cene svoje prijatelje i veoma su darežljivi.

Umeju da preteraju u avanturama. Međutim, ne rade to da bi od sebe napravili heroja, već da bi zabavili društvo i napravili odličnu atmosferu.

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku veoma su otvorene u komunikaciji, a ponekad i previše direktne. Kažu ono što im prvo padne na pamet, pitaju sve što ih zanima. Neretko se ponašaju kao deca i gaje iskrenu radoznalost.