horoskop, priroda
shutterstock
horoskop, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

Lav je horoskopski znak koji se izdvaja po osobinama poput kreativnosti, strastvenosti, velikodušnosti, srdačnosti, veselim duhom i sjajnim humorom.

Oni su poznati kao vođe, sjajni lideri, puni samopouzdanja i velikih ambicija. Često daju utisak hladnih i uzdržanih osoba koji imaju problem sa egom, ali u odnosu prema blsikim ljudima njihova anđeoska duša dolazi do izržaja.

Astrolozi su ove predstavnike Zodijaka pozicionirali visoko na listi pažljivih i brižnih ljudi. Lavovi nikada ne donose zaključke o drugima pre nego što ih ne upoznaju. Vrlo su pažljivi prema drugima i empatični, a njihova hladnoća rezulat je straha da mogu biti povređeni.

Lavovi se smatraju najodanijim i najvernijim prijateljima. Bliskim ljudima pružaju podršku i podstiču ih na pozitivne promene. Uradiće sve što je u njihovoj moći kako bi omogli drugima.

Lav često ima mnogo prijatelja jer je velikodušan i odan. Njegov vladar je Sunce, pa imaju puno saopouzdanja i neverovatne energije što ih čini naročito privlačnim. Njihov zdrav smisao za humor olakšava saradnju i komunikaciju sa drugim ljudima.

Njegov lement je Vatra, što ihčini srdačnim, zaljubljenim u život, a osob koja će sigurno uspeti da vas uteši i razveseli rođena je u ovom znaku. Sposobni su da iskoriste kreativno svoj um za rešavanje problema, pa mnogi od njih traže savet i pomoć.

Iako kod Lava postoji rizik nezdrave ljubavi prema sebi i egocentričnosti ako ih savladaju njihove senke, ove osobe su nesebične i više se fokusiraju na duhovno nego na materijalno bogatstvo.

Rođeni sa potrebom da pomažu drugima.

Prijatelj Lav je reto bogatstvo, ali budite oprezni - jednom kada ih povredite, teško da ćete ponovo povratiti njihovo poverenje.