Mobilni telefon, mlad par, krevet
Shutterstock
Mobilni telefon, mlad par, krevet

Shutterstock

Mobilni telefon, mlad par, krevet, Foto: Shutterstock

Bez obzira na to što svaki znak ima neke svoje prednosti koje ga čine dobrim ljubavnikom, ova četiri znaka na tom se području najbolje snalaze.

Lav

Njegov vladar je Sunce pa je jasno da će u krevetu uvek biti vatreno. Lavovi nisu sramežljivi, sve će probati, pri jakom svetlu, a nemojte se iznenaditi ako izvuče kameru ili fotoaparat. Uvek su raspoloženi za igru i vole da eksperimentišu u krevetu.

Škorpija

Ovaj znak nezaobilazan je na ovakvim listama. Poznati su po svojoj seksualnoj spretnosti. Poput lavova, spremni su za razne novitete, a maštaju o tome da ih uhvate pa se nemojte šokirati ako vam predlože seks na javnom mestu. Ni igračke im nisu nepoznanica.

Blizanci

Njihova mašta je prljava pa se nemojte šokirati kad vam usred dana stigne njihova seksi fotka ili kad vam za porodičnim ručkom počnu govoriti šta bi vam sve radili. Pripremite se i na razne scenarije u krevetu, od susreta doktora i medicinske sestre do druženja dostavljača pizze i devojke koja nema novca da mu plati.

Devica

Naziv ovog horoskopskog znaka, bar kad je u pitanju umeće u krevetu, nije istinit. Inače pedantne i organizovane, device su u krevetu vatrene i strastvene.