HOROSKOP ZA 30. APRIL Ovan će doživeti neprijatnost na poslu, Biku nije baš najbolje u novoj vezi, a Blizanci pod hitno moraju da posete stomatologa!

Prijatelj se u nevolji poznaje, kao zlato u vatri

horoskop
horoskop, Foto: shutterstock

OVAN

POSAO: Moguće je da niste sigurni kako da postupite u datoj situaciji i da vam je za neke nove odluke potrebno više vremena. Posavetujte se sa nekom osobom u koju imate poverenja.

LJUBAV: Postoje manji problemi u komunikaciji sa voljenom osobom. Poverenje vam je pogotovo slaba tačka i zbog toga možete da imate razne probleme sa radnim okruženjem.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna, odmora i opuštanja. Kada ste pod tenzijom, to se loše odražava na celokupno stanje vašeg organizma. Povedite više računa o zdravlju.

BIK

POSAO: Dajete svoj maksimum na poslovnom planu i očekujete adekvatne rezultate. Pred vama je prilika za pomak. Ako se bavite poslom vezanim za ekonomiju očekuje vas uspeh.

LJUBAV: Moguće je da između vas i voljene osobe nije baš sve onako kako ste zamišljali da će biti ali stanje može da se popravi. Samo je potrebno da imate dovoljno snage i strpljenja.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike kako biste mogli da popravite svoje zdravstveno stanje. Kako će vam u budućnosti biti u velikoj meri zavisi od vas i vašeg stava prema sebi.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas opuštena atmosfera i dan tokom kog nećete imati previše obaveza. Pred vama je prilika za odmor. Iskoristite maksimalno pozitivne aspekte koje imate.

LJUBAV: Zainteresovani ste za neobavezna viđanja sa jednom osobom iz vašeg bliskog okruženja. Očekuje vas zanimljiv dan. Možete da se nadate lepim i povoljnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zglobovima, kostima, kičmom i kožom. Takođe treba da pazite i na osetljive zube. U narednom periodu se potrudite da posetite stomatologa.

RAK

POSAO: Moguće je da niste sasvim zadovoljni situacijom na poslovnom planu i da planirate neke promene. Pred vama je prilika da razgovarate sa nadređenima o svojim idejama.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je iz daleka ili ima drugačije poreklo. Očekuje vas šansa da uđete u vezu sa njom. Možete da očekujete splet interesatnih okolnosti na ovom polju.

ZDRAVLJE: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ne biste trebali da imate probleme na polju zdravlja. Možete da se nadate pozitivnoj atmosferi. Imate dovoljno energije za sve.

LAV

POSAO: Važno je da se organizujete najbolje što možete kako biste ostvarili ciljeve koje ste sebi zacrtali. Pred vama je dan koji može da bude povoljan za ostvarenje planova i ambicija.

LJUBAV: Potrebno je da pronađete način da dođete do kompromisa sa voljenom osobom ako želite da sačuvate vaš brak i zajednicu. Potrudite se da otvorenije razgovarate o svemu.

ZDRAVLJE: Iscrpljeni ste i potreban vam je odmor. Potrudite se da nađete dovoljno vremena kako biste mogli da se odmorite i opustite. San vam je neophodan da biste se bolje osećali.

DEVICA

POSAO: Potrebno vam je još dosta vremena kako bi došli do svojih ciljeva. Jednostavno vam stoji malo duži put do uspeha. Prihvatite da će vam trebati dosta truda da bi se pozitivni rezultati ostvarili.

LJUBAV: Moguće je da vam nedostaje jako malo hrabrosti kako biste napravili prvi korak prema osobi koja vam se dopada. Pred vama je faza u kojoj ćete biti okrenuti flertu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Imate dosta napetosti i nervoze u sebi, možete da očekujete da ćete na nervnoj bazi imati još neke probleme na polju zdravlja.

VAGA

POSAO: Moguće je da neki tračevi i glasine staju na put vašem napretku. Vreme je da razrešite neke situacije. Suočite se sa svojim protivnicima otvoreno i zauzmite svoje stavove.

LJUBAV: Deluje vam da voljena osoba nije više u istoj meri zainteresovana za vaš odnos i to vas prilično pogađa i demorališe. Moguće je da je polako vreme da prihvatite prekid.

ZDRAVLJE: Potrudite se da se danas me forsirate previše. Nije vam povoljan dan i trebali biste više da se posvetite sebi. Nađite način da se opustite uz neki dobar film i šolju omiljenog čaja.

horoskop, priroda
Foto: gettyimages

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za saradnju sa inostranstvom. Možete da očekujete neke lepe vesti na polju posla. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da ostvarite bolju zaradu.

LJUBAV: Ne odustajete lako i spremni ste na sve kako biste voljenoj osobi pokazali koliko vam ona znači u životu. Ako ste slobodni, danas bi moglo da dođe do nekog fatalnog novog poznanstva.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Moguće je da ste skloni problemima sa anemijom ili nedostatkom nekih minerala i vitamina u organizmu.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete manje oscilacije kada je u pitanju vaše polje finansija. Ne dolazite do stabilnosti tako lako. Pred vama je faza u kojoj ćete imati razne komplikacije.

LJUBAV: Partner pokazuje ljubomoru i posesivnost, a vama to ne imponuje. Sloboda vam je jako važna kao i međusobno poverenje. Možete da očekujete da ćete rešiti probleme.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste pod stresom. Iza sebe imate period pun napetosti u kojem vam nije bilo lako da svoje probleme rešavate. Vreme je da poradite na sebi i svojoj smirenosti.

JARAC

POSAO: Očekuje vas važan razgovor nakon kojeg ćete znati mnogo više detalja u vezi svoje poslovne budućnosti. Možete da se nadate da ćete imati priliku da menjate stvari na bolje.

LJUBAV: Došlo je vreme da odlučite da li želite ozbiljniji pomak sa voljenom osobom ili prekid veze. Stanje ne može biti neodređeno još dugo. Od vas zavisi da li ćete se sa tim pomiriti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima. Mogući su problemi sa urogenitalnim traktom generalno. Vreme je da odete na redovnu lekarsku kontrolu i da proverite stanje.

VODOLIJA

POSAO: Imaćete dosta poslovnih obaveza i jako vam je važno da budete maksimalno fokusirani na svoje planove. Potrudite se da se organizujete kako biste sve mogli da završite na vreme.

LJUBAV: Trenutno vam ljubavni život stoji u mestu. Nije da vam to preterano smeta, jer ste i sami nekako pasivni i nezainteresovani. Moguće je da vam jednostavno nije ni do čega.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Ne osećate se baš dobro i imate manjak energije. Posavetujte se sa lekarom koji bi mogao da vam da adekvatne smernice.

RIBE

POSAO: Imate mnogo slobodnog vremena ispred sebe i priliku da napravite predah od posla. Nećete biti pod stresom. Možete da očekujete da za vas vikend počinje malo ranije!

LJUBAV: Povoljan je dan za nova dešavanja na ljubavnom planu. Moguće je da ćete imati zanimljiv flert sa Vagom koja vam sve otvorenije pokazuje svoje interesovanje.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Povoljan vam je dan i sve vam ide od ruke! Na polju zdravlja je sve kako treba. Prija vam da budete fizički aktivni i da se krećete što više.

Više sličnih vesti pročitajte OVDE!

Povezane vesti