Bes,papir
Profimedia
Bes,papir

Profimedia

Neki od nas često preteruju u takvim situacijama. Postaju impulsivni, ne mogu da ostanu mirni i ne mogu da se koncentrišu ni na šta. Takve osobe možemo da prepoznamo prema njihovim horoskopskim znakovima.

Lav

Lavovi su uvek na vrhu popisa što se tiče preteranog reagovanja. Oni osećaju veliki stres i počinju da paniče kada im nešto ne ide kako treba. Lavovi u stresnim situacijama često pokazuju impulsivnost, bes i ljutnju, a sve to ih tera da izgube svoju smirenost.

Rak

Kad Rakovi počnu da budu nervozni govore stvari bez razmišljanja. Postaju vrlo impulsivni i napeti. Moraju da shvate da stres i preterana reakcija ne mogu da im pomognu u upravljanju situacijom.

Vaga

Kad se Vaga nalazi u stresnoj situaciji, uglavnom povredi samo sebe. Žele da pronađu neki alternativni način izbacivanja stresa, kao što je udarac u zid, ali to im nikako ne pomaže. Samo moraju da se smire kad osećaju da će ‘puči’.

Devica

Device su perfekcionisti, pa burno reaguju kad stvari nisu savršene ili prema njihovim očekivanjima. Žele da sve bude besprekorno pa preteruju dok rade bilo kakav posao.

Strelac

Strelci ne razmišljaju o planovima niti ih izvršavaju. Ipak u stresnoj situaciji preteruju u jednostavnim stvarima, a postaju i bezobrazni prema drugima. Dakle, kad je Strelac pod stresom, bolje je da ga ostave na miru.