FATALNA TROJKA Ovim ženskim horoskopskim znacima muškarci ne mogu da odole

Dan zaljubljenih, mnogi su proveli sa svojim voljenim osobama, dok su drugi samovali. Ipak, ukoliko želite da pronađete srodnu dušu u tome vam mogu pomoći zvezde

horoskop, priroda
horoskop, priroda, Foto: shutterstock

Ženama rođene u znaku Bika, Blizanaca i Jarca imaju neverovatan šarm, pa im muškarci veoma teško odolevaju.

Bik

Ne postoji muškarac koji može odoleti ženi rođenoj u znaku Bika, njenoj lepoti ili snazi. Ova žena je uvek najglasnija osoba u prostoriji. Muškarce privlači svojom duhovitošću, a poseduje snažne liderske veštine, zbog čega je sklona organizaciji i kontroli. Ona je neko ko je lep spolja, ali i iznutra.

Blizanac

Ima tradicionalnu lepotu koju obično možete videti samo u starim filmovima i uvek se ponaša kao prava dama. Jako dobro čita ljude pa joj nemojte pokušavati prodati neke priče jer ih neće "kupiti". Žene rođene u ovom horoskopskom znaku imaju zapanjujuće oči pa kad je pogledate u njih, nećete moći da joj odolite. Odmah ćete se zaljubiti u nju.

horoskop, devojka, žena, sreća, ljubav
horoskop, devojka, žena, sreća, ljubav, Foto: shutterstock.com

Jarac

Ne voli veze za jednu noć, pa nikada neće biti s nekim samo zbog kratkotrajnog užitka. Radije bi ostala sama nego se zadovoljila sa manje od onoga što zaslužuje. Inteligentna je, pa će vam kada budete razgovarali biti zanimljivo i naučićete stvari koje pre niste znali. Voli muškarce koji imaju nešto pametno da kažu. Zna da se izgled može promeniti, ali način na koji muškarac misli neće se promeniti tako lako. Snažna je i uvek postiže svoje ciljeve bez obzira na to koliko joj vremena za to treba. Ova žena nikad ne bi bila u nasilnoj ili toksičnoj vezi jer dovoljno ceni sebe i ne dozvoljava muškarcu da je kontroliše.

Slične tekstove našite OVDE!

Povezane vesti